Ghinion sau alegere proasta?

Nu cred ca este persoana care sa nu se planga de ceva. Nu cred ca este persoana care sa nu spuna ca are si „ghinion”. Toti dam vina, de multe ori, pe „ghinion”. Eu cred ca in 90% din cazuri nu e vorba de „ghinion”, ci de o alegere proasta. Indiferent, ca ne dam seama de aceasta alegerea proasta sau nu, in multe cazuri ea sta la baza unor esecuri ale noastre.

Ghinionul nu-l putem controla, dar ceea ce decidem noi da. Uneori putem spune ca am avut ghinionul sa facem alegeri proaste, dar am avut sansa sa facem si alegeri bune. In orice situatie, sunt parti bune si rele, trebuie doar sa deschidem ochii, sa judecam si sa alegem. Ghinionul nu sta in asa ceva.

Ghinion au avut acele persoane care s-au nascut cu anumite probleme ereditare. Ei n-au avut puterea sa aleaga, asa s-au nascut. Ghinion are cel care sta la semafor cu masina si e lovit din spate de o alta masina.

Cineva mi-a spus ca viata e asa cum ne-o dorim. Am stat si am meditat si i-am dat dreptate. Viata ne-o facem noi prin alegerile noastre.

2 păreri la “Ghinion sau alegere proasta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *