Goana dupa martisoare

martisorA trecut Valentine`s Day si a inceput goana dupa martisoare. Se apropie 1 martie, o alta zi in care, noi masculii, ne aratam dragostea si respectul fata de persoanele feminine ce ne inconjoara. De la banalul martisor cu acel snurulet impletit rosu cu alb, s-a ajuns la tot felul de martisoare cat mai scumpe si cat mai artistice.

Lumea cumpara martisoare pentru iubite, pentru prietene, pentru mame, pentru colegele de la munca, colegele de la facultate etc. Ca sa arati respectul fata de femeile din jurul tau, nu cumperi martisoare la fel. Pentru fiecare categorie de femei cumperi un alt tip de martisoare. Cei cu dare de mana cumpara si flori pentru persoanele mai apropiate. La un simplu calcul facut, eu ar trebui sa cumpar aproximativ 50 de martisoare. Wow, cred ca ma ascund:).

In concluzie, 1 martie si 8 martie, 2 zile foarte profitabile pentru bisnitarii de martisoare si flori.

7 păreri la “Goana dupa martisoare

  1. mihaela

    Cine a zis ca asta e un triunghi aiurea:14 feb-1 martie-8 martie,a avut dreptate.Va cam scutura de bani perioada asta:(.Nu ca n-am merita:) Acum,na,ca tre sa cumpar si eu,ca asa e traditia asta tampita,se cumpara si pt femei de la femei…In Moldova,parca,barbatii sunt cei care primesc martisoare:D Fain.Spor la cumparaturi!

  2. mimiblonda

    sorinele,daca vrrrrrei,..eu iti trimit,facute de manutzele mele.intra pe moara-lu-bunicu,sau „aici scrie suzi” si vezi martisoarele pozate!3 lei bucata.

  3. Andra's

    la iubita nu prea mai merge treaba cu o zambila si-o initiala de plastic legata cu ata rosie. vezi ca acum pisi astea au pretentii..plasticu sa fie cel putin argint daca nu aur,iar zambila,orhidea.:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *