Google a facut update la Page Rank

Mda, google a facut update la Page Rank. La mine nu s-a modificat nimic pe pagina principala, dar mai multe pagini internete au trecut la PR2 si PR3 ceea ce ma bucura. Sunt happy si pentru ca proiectul www.iconcert.ro a primit PR3 in doar 2 luni si 2 saptamani de la „nastere”.
www.itc.rusi.ro a ramas la PR3
www.rusi.ro – a primit PR1

La voi s-a modificat PR-ul?

14 păreri la “Google a facut update la Page Rank

 1. wassup

  Aiurea deja page ranku asta. Nu mai e o statistica importanta care influenteaza. Azi ai 3-4-5 maine ai 1-2-3.. e tare aiurea.. 😐

 2. zoly

  la mine tot 3 a ramas, mai am cateva site-uri in administrare: una a cazut la PR 2 , dar la rezultate se pozitioneaza pe zi ce trece mai bine si asta conteaza ;))

 3. Cristi VADUVA

  vaduva.ro a ramas la pr3 , insa rosua.info a scazut de la 4 la 3 … restul s-au mentinut la acelasi pr … pot spune ca acest pr-update nu prea mi-a afectat site-urile, rosua.info fiind singurul care s-a modificat.

 4. ptita

  Cam cat dureaza update-ul de PR? Am un site cu care am coborat de la 4 la 3, insa jumatate dintre serverele Google inca imi dau PR4.

 5. Mariuskl

  Nu am vazut nici o stire majora legata de PR, deci ma indoiesc ca acum a fost update pentru toate siteurile, ci doar niste updateuri locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *