30
Sep
2009

Google Fast Flip – sa citim presa

Ieri am aflat, de pe twitter (e bun twitter la ceva), de existenţa serviciului Google Fast Flip, o aplicaţie prin care poţi să citeşti presa mai uşor.

La prima vedere pare prietenoas şi este interesant modul prin care este afişată informaţia. Are o singur problemă majoră, sesizată după 5 minute de utilizare, nu poţi să-ţi adaugi propriile publicaţii şi să citeşti ziarele dorite. În urma acestei neplăcere, m-am interesat şi am constatat că Google Fast Flip afişează informaţia de pe site-urile partenere, lista completă http://fastflip.googlelabs.com/sources.

In rest nu am nimic de reproşat. Poţi să-ţi faci propria selecţie a informaţiei, s-o filtrezi după bunul plac, poţi să-ţi anunţi prietenii prin e-mail, să trimiţi pe reţelele sociale etc. E un serviciu foarte util şi ne-ar ajuta foarte mult în a citi şi a selecta informaţia dorită, dar trebuie să liberalizeze sistemul de adăugare a publicaţiilor.

Practic răsfoieşti printurile în online. Eu unu aş renunţa la agregatoarele de ştiri şi, chiar, la Google Reader dacă  Google Fast Flip mi-ar permite să citesc şi bloguri. Cu ocazia asta am răspuns şi la întrebarea de pe refresh.ro

You may also like

Project Glass: One day…
Nokia E7 – noul communicator
Daca n-ai facebook – NU EXISTI
Webstock 2010 – un online tanar

2 Responses

  1. Pentru Romania este inutil daca nu te intereseaza stirile de peste hotare…Sa speram ca va generaliza serviciul si va avea un portofoliu mult mai mare de publicatii.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Nokia N86 Tour – 5 twestival

În acestă toamnă, mai exact pe 11.09.2009, a avut loc Twestival Bucureşti, eveniment ce a făcut parte din lanţul de...

Închide