Google PageRank Explained

Toata lumea este interesata de PR – Google (PageRank), toti vrem sa fim cat mai vizibili si sa iesim in fata la cautarile pe google, insa putini reusesc. Am gasit un articol in care autorul ne explica cu amanunte despre PageRank si cat de important este. Sunt deacord cu el si va invit sa-i cititi articolul cu atentie.

Pentru cei interesati cum se creste in PR, am gasit pe TNX.net un tabel pe care va las sa-l urmariti.

9 păreri la “Google PageRank Explained

 1. Sorin Autor articol

  Dar de ce sa cumpere? Eu nu am cumparat nici un link si totusi e bine. Apropo cumpararea de link-uri abuziv, cica se sanctioneaza.

 2. ActiveDesign

  Sorine, PR-ul nu e singurul factor care te ajuta sa ajungi in fata pe google, la fel cum nu e nici cel mai important, iti recomand seochat.com si ai sa vezi mai multe.

  Succes!

 3. Sorin Autor articol

  @ActiveDesign stiu ca nu e singurul factor. ORicum nu mai are importanta de acum 5 ani. Conteaza mult contentul si modul de afisare a informatiei.

 4. Tudi

  Cateva completari:

  Tabelul de la TNX, pe care si eu l-am dat in articol, e menit doar sa dea o idee foarte generala asupra complexitatii PageRank-ului si a faptului ca fiecare hop in toolbar PR inseamna o crestere exponentiala in numarul si calitatea linkurilor.

  @Activedesign: de fapt, e unul dintre cei mai importanti factori daca ne referim la PageRank ca tehnologie interna folosita de Google pentru acordarea importantei pe pagini (sau ceea ce in SEO se mai numeste „link juice, link power” etc). Cand vorbim de Toolbar PageRank insa e cu totul alta discutie (si intr-adevar Toolbar PR-ul conteaza prea putin si nu poate fi luat nici macar ca si indicator in multe cazuri). O sa revin cu detalii intr-un articol viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *