3
Apr
2015
GPeC-2015-summit

GPeC Summit 2015: 3 zile de conţinut premium şi networking cu elita comerţului online

Ziua de 11 Mai este dedicată Conferinței GPeC, constând în keynote speeches şi panel-uri de dezbatere cu unii dintre cei mai buni specialişti internaționali şi români în e-commerce şi marketing online. Tot in prima zi se desfăşoară, în paralel, GPeC E-Commerce Expo – locul în care companiile care oferă servicii şi soluții e-commerce au ocazia să se întâlnească față în față cu potențialii clienți (magazinele online), obținând lead-uri şi parteneriate.

Zilele de 12 si 13 Mai sunt dedicate workshopurilor axate pe cele mai “hot” topicuri pentru orice magazin online: Optimizarea Conversiilor & Usability, Marketing Online, Split Testing, Targetare Comportamentala & Personalizare, SEO, SEM, Web Analytics, E-Commerce Tools, Logistica & Curierat, Studii de Caz, Management, Loializarea Clienților etc.

Peste 700 de participanți sunt aşteptați la GPeC Summit, reprezentanții celor mai importante companii de profil din Romania şi din țările din jur.

“GPeC Summit este evenimentul pe care nicio companie care are prezentă online sau îşi doreşte să îşi extindă afacerea din retail-ul tradițional în mediul online, nu ar trebui să il rateze. Iar cand spun asta, ma refer la speakerii de top pe care ii avem invitati – multi dintre ei pentru prima oara in Romania – de la care nu poți decât să absorbi şi să îți notezi fiecare idee ca să vinzi mai mult şi să îți creşti afacerea”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Ȋnscrierile la GPeC Summit sunt în desfăşurare, biletul de acces pentru cele 3 zile de eveniment fiind in valoare de 147 EUR (TVA, servicii de catering şi traducere simultana incluse). Ȋn plus, magazinele online care aleg sa se inscrie in Competitia GPeC, au acces gratuit la GPeC Summit (în funcție de pachetul ales). Deloc în ultimul rand, orice companie interesată să îşi promoveze serviciile în cadrul GPeC E-Commerce Expo, poate găsi informații detaliate despre cum o poate face pe website-ul organizatorilor.

Detalii şi înscrieri pe website-ul evenimentului la www.gpec.ro.

You may also like

Vizual-CPeC-2015
Magazinele online din România riscă amenzi de până la 4.000 de lei
GPeC-2015
Specialiştii internaţionali în e-commerce şi marketing online vin la GPeC Summit
Valentin Radu, CEO Marketizator, te asteapta pe 27 Noiembrie la GPeC
Programul de azi…

1 Response

  1. Sunt aici si este super, recomand tuturor webmasterilor ca la editiile viitoare sa participe. Poate este cel mai interesant eveniment al anului in domeniul web.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Vizual-CPeC-2015
Magazinele online din România riscă amenzi de până la 4.000 de lei

Sancțiunile nu se opresc aici: termenul de returnare pentru un produs cumpărat online va creşte de la 14 zile calendaristice...

Închide