5
Mar
2013

Green Dental completează gama de servicii cu FAST & FIXED – procedura implantologică pentru un zâmbet nou în 24 de ore

Green Dental este clinica stomatologică preferată. Aici am început primele tratamente dentare şi am prins curaj să-mi repar dantura, un lucru nu foarte uşor. Aici am scăpat de fobia halatelor albe şi de sunetul frezelor. Echipa de medici este formată din oameni specializaţi şi pregătiţi pentru fiecare tip de lucrare. Eu, un fricos de ace, la Green Dental merg cu zâmbetul pe buze. Sper ca în scurt timp să vă arăt şi cum evoluează lucrarea la dantura mea.

fast&fixed

Până atunci, vă anunţ că Green Dental completează gama de servicii cu FAST & FIXED, o soluţie simplă şi nedureroasă de înlocuire a dinţilor lipsă în 24 de ore. Pentru detalii, citiţi mai jos!

Green Dental, prima clinica stomatologica eco-friendly din Romania, pune la dispozitia pacientilor care au nevoie de mai multe implanturi dentare sau se confrunta cu perspectiva edentatiei totale, sistemul de implantologie revolutionar FAST & FIXED – o solutie simpla, rapida si nedureroasa de inlocuire a dintilor lipsa in 24 de ore.

“Conform statisticilor, 24% dintre romani sufera de edentatie partiala sau totala si foarte multi dintre acestia renunta la posibilitatea de a avea un zambet perfect din cauza costurilor, a timpului indelungat de tratament si a efortului pe care le poate implica realizarea mai multor implanturi dentare. Sistemul avansat FAST & FIXED este extrem de recomandat acestor pacienti care isi pot recapata doar intr-o sigura zi dreptul la o viata normala in care problemele dentare nu le vor mai crea disconfort”, a declarat Dr. Mihnea Constantin, specialist implantologie dentara in cadrul clinicii Green Dental.

FAST & FIXED este un sistem realizat in Germania ce presupune inserarea a sase sau patru implanturi dentare ce permit osului sa functioneze ca un suport perfect pentru lucrarea protetica. Fiind mai lungi decat cele obisnuite, aceste implanturi cresc stabilitatea primara si sunt conectate prin lucrarea protetica fixa, lipsita de tensiuni, cu sprijin exclusiv implantar. Datorita acestora, tratamentul permite crearea si montarea lucrarii protetice fixe si totale in aceeasi zi in care este realizata procedura de implantare.

Sistemul ofera numeroase beneficii pacientilor. Printre cele mai importante se numara timpul redus de tratament si costuri reduse cu pana la 60% fata de solutia de tratament clasica. Pacientii au un nou zambet intr-o singura zi si un plan de tratament redus cu pana la 7000€, prin reducerea numarului de implanturi dentare inserate si eliminarea necesitatii tratamentelor auxiliare implantului dentar, precum aditia de os sau lifting de sinus, care in mod normal ar fi fost solutionate in decurs de un an.

De asemenea, cu FAST & FIXED pacientii se bucura de un confort total si de un rezultat 100% estetic. Rezultatul este foarte natural, estetic, iar solutia elimina orice disconfort in vorbire sau masticatie.

“Avantajele sistemului FAST & FIXED sunt incontestabile fata de solutiile alternative care sunt mult mai costisitoare, mai complexe si mai dificil de suportat pentru pacienti. Suntem incantati de implementarea acestui sistem in clinica noastra, care reuseste, intr-o singura operatie pe parcursul unei singure zile, sa imbunatateasca semnificativ starea de sanatate generala a pacientilor“, a adaugat Dr. Oana Taban, Managing partner Green Dental.

Pentru mai multe informatii cu privire la sistemul FAST & FIXED accesati pagina dedicata procedurii pe website-ul clinicii la adresa: www.greendental.ro/fastandfixed.ro.

You may also like

Zâmbesc cu toţi dinţii
[Oferta Green Dental] New Patient Offer
(P) Green Dental a redat zâmbetul a peste 100 de biciclişti prin programul ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS
(P) Green Dental dă startul campaniei ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
ANISP sesizează nereguli în relaţiile dintre Netcity şi furnizorii de servicii de Internet din Bucureşti

ANISP a ţinut o conferinţă de presă prin intermediul căreia a acuzat concesionarii Netcity de încalcarea valorilor de bază ale...

Închide