22
Ian
2013

Green Dental lansează un site dedicat utilizatorilor de smartphone

Eu sunt fan Green Dental şi cred că ştiţi acest lucru, asta dacă aţi mai trecut pe aici în ultimii 2 ani :). Nicăieri nu m-am simţit mai bine ca la ei. Eu, cel care nu dorea să audă de stomatolog şi freze, vă anunţ că sunt încântat de serviciile lor şi anul acesta vreau să-mi aranjez dantura pentru un zâmbet cu toţi dinţii.

Am plăcerea să anunţ că anul 2013 vine cu un site Green Dental dedicat utilizatorilor de telefoane mobile. Pentru cine nu ştie, Green Dental este prima clinică stomatologica eco-friendly din România şi parte a grupului DENT ESTET.

Prin intermediul noului site adaptat telefoanelor mobile pacienţii pot accesa informaţiile dorite mult mai uşor, iar timpul necesar unei programări este semnificativ redus. În plus, aceştia sunt ghidaţi direct la adresa clinicii stomatologice prin intermediul hărţilor interactive. Un studiu arată că 40% dintre pacienţii români din mediul privat se programează la medic prin intermediul internetului.

Cu o medie estimată la 3000 vizitatori unici pe lună, mobile site-ul m.greendenal.ro îşi propune atât accesul facil al pacienţilor la informaţiile de specialitate, cât şi promovarea tehnicilor de tratament minim invazive şi a unui stil de viaţă sănătos. Necesitatea, dar şi succesul acestuia au la bază creşterea continuă a traficului de date şi a ratei de adopţiei a telefoanelor mobile inteligente care, conform previziunilor pieţei telecom, ar putea ajunge până la 7,5 milioane în 2015.

2013-01-22_17-12-07

Site-ul merge foarte bine pe mobile. Este simplu, eficient şi verde! Totul este la îndemână. Curaj să aveţi!

You may also like

Zâmbesc cu toţi dinţii
[Oferta Green Dental] New Patient Offer
(P) Green Dental a redat zâmbetul a peste 100 de biciclişti prin programul ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS
(P) Green Dental dă startul campaniei ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

2 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Apartamentul meu!

Mereu am fost fascinat de mobila moderna şi modul în care pot fi gândite şi îmbinate lucrurile. Doi arhitecţi români...

Închide