17
Oct
2012

Hackathonul Hackover pentru programatorul din tine

Esti programator, vrei sa câştigi nişte bani făcând ceea ce-ţi place? Atunci cred că e cazul să te înscrii la Hackathonul Hackover, eveniment ce va avea loc în perioada 27-28 octombrie, în Bucureşti.

Hackathon Hackover este o competiţie de 24 de ore în cadrul căreia participanţii au ocazia să dezvolte aplicaţii inovatoare de Mobile, Cloud Computing şi Web Dev. Câştigătorii vor fi recompensaţi cu premii în valoare totala de 4.500 Euro. Condiţia este ca aplicaţia să fie construită de la zero în cadrul evenimentului, iar la final să fie funcţională, cel puţin funcţia de bază.

Hackover nu este doar o competiţie, ci şi locul de întâlnire a celor mai importante comunităţi de programatori. Participanţii au ocazia de a asista la prezentările celor mai cunoscuţi dezvoltatori de software din Romania si de a descoperi noi tehnologii şi proiecte din acest domeniu.

Evenimentul va avea loc la Crystal Palace Ballrooms. Participanţii vor putea concura fie individual, fie în echipe de câte cel mult cinci membri. Înscrierile au loc pe site-ul www.hackathon.ro.

Included by default: pizza, sandwichuri, snacks, cafea, energizante, răcoritoare.

Voi participa la acest eveniment, dar nu în calitate de programator. O să fiu un blogger care va programa articole :D. Nu ştiu dacă mai am condiţia fizică să rezist 24 de ore, dar probabil că Auraş ne va cicăli la cap suficient cât să nu adormim cu capul pe tastatură.

Update: Cei înscrişi trebuie să vină cu ce echipament doresc – laptop, căşti, accesorii etc.

You may also like

#reloadedsmile
Bloggers Lan Party 1 în imagini (foto/video)
Sfaturi de Black Friday 2012
Nimeni nu scapă (fără emoţii) cu Vunk (concurs)

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Felix Baumgartner şi saltul de la 39 000 de metri

Când sunteţi singuri, trişti, lipsiţi de puteri şi fără motivaţie, vă invit să urmăriţi filmuleţul de mai jos. Un om...

Închide