Handbalistul Marian Cozma

Injunghiat mortal intr-o discoteca din Ungaria. Stirea a cutremurat Romania. A fost stirea care a aparut pe toate posturile de televiziune si in presa online. Autoritatile maghiare nu au confirmat, dar din anumite zvonuri se pare ca aceasta crima a fost comisa de tigani maghiari, aflati si ei in discoteca. Dumnezeu sa-l ierte. Cuvintele nu-si mai au rostul. Doliu in handbalul romanesc. Detalii aici

Update: Au fost identificati 2 suspecti si unul a fost prins. Pedeapsa pe care o propun este: condamnat la moarte prin spanzurare si mutilare. Nu e om, e fiara.

Update1: Handbalistul a fost omorat din greseala. Nu mai suport violenta asta. Ne dam in cap si ne cerem scuze ca a fost „din greseala”.

Update2
: Simtul civic l-a omorat pe Marian Cozma. A sarit in ajutorul unei barmanite.

8 păreri la “Handbalistul Marian Cozma

 1. MaTzA

  Dumnezeu sa`l ierte!…asa cum zice si Cristian Gatu reprezenta viitorul handbalului romanesc…nu`l vom uita niciodata:(…

 2. Pingback: Handbalistul Marian Cozma | calcioxtutti

 3. Alinush

  Ce sa confirme politia frate daca 20 de jucatori cati erau in discoteca au zis ca sunt tigani. Si nici macar nu erau dupa el, erau dupa altul care semana. Bagmias organul reproducator in neamul lor de colorati. Cum sa nu fii rasist frate?

 4. sportlocal

  „O tragedie. A murit un om. Nu conteaza ca era handbalist in echipa nationala a Romaniei. In primul si in primul rand, Marian Cozma era un om. Un om ca noi toti ceilalti, care a fost ucis de niste bestii, carora nu le putem spune oameni. Da, niste bestii au fost cei care au macelarit un om si au bagat inca doi in spital. Nu conteaza ca erau tigani, rromi sau cum vor ei sa li se mai zica. La ce au facut ei nu conteaza deloc etnia. Tot animale sunt, indiferent de etnie….”

 5. laska

  dumnezeu sa-l odihneasca ca el ii ia pe cei buni langa el in ceruri mai devreme si nu ii lasa in lumea asta rea sa se prapadeasca. CAMPIONII NU MOR NICIODATA!!!!!

 6. Pingback: Simtul civic ucide - Blogu` Lu` Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *