13
Ian
2012

Happy Feet 2 (2012) – pinguinul curajos [video trailer]

Anul 2012 a început în forţa şi în cinematografe. De la începutul anului şi până în prezent, în sălile de cinema au început să ruleze filme ca: Happy Feet 2, Carnage, Contraband, The Muppets.

Dar din păcate am ajuns doar la Happy Feet 2. Le mulţumesc fetelor de la OxygenPR pentru invitaţia la avampremieră, dar îmi pare rău pentru că nu am putut ajunge. Aşa că am fost săptămâna aceasta alături de câţiva prieteni.

Happy Feet 2 este un film mult mai bun comparativ cu Happy Feet, cel puţin în opinia mea. Aş putea spune că primul este de încălzire, iar al doilea este piesa de rezistenţă. Filmul nu este doar o simplă animaţie, ci şi un instrument prin care sunt transmise mai multe mesaje educative către omenire. Aş putea spune că în Happy Feet 2 am văzut semne despre încălzirea globală, despre modul în care omul distruge natura, despre poluare, dar şi despre curaj, ambiţie, unitate.

Happy Feet 2 – video trailer

La prima vedere poate părea un film slab şi asociat cu ideea unor pinguini imperiali dansatori şi atât, dar privit în profunzime Happy Feet 2 este un film educativ, simpatic, relaxant şi plăcut chiar şi de cei mari.

Nota 8!

You may also like

The Hobbit în format 3D HFR
James Bond 007 – SkyFall
Tinker Tailor Soldier Spy – Un spion care ştia prea multe (2012)
Lumea de dincolo: Trezirea la viaţă – Underworld: Awakening (2012)

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cum va arăta bucătăria viitorului!

Zilele acestea s-a desfăşurat cel mai mare târg IT&C din lume - CES 2012. În fiecare an, la CES se...

Închide