23
Iul
2010

Heineken Romania lanseaza Ciuc Premium Nefiltrat

Recunosc, nu sunt fan bere Ciuc Premium. Nu prea pot s-o inghit pe aceasta „blonda”, mai pe romaneste – „imi pica greu la stomac”. Insa aseara am baut Ciuc Premium Nefiltrat si am redescoperit gustul Ciuc – Inca una si ma duc. Este o bere buna, nu foarte tulbure, usor de baut si lasa un gust ok ingura…Nu pot spune ca este cea mai buna bere nefiltrata bauta, dar nu este rea deloc.

Am invatat aseara ca berea trebuie sa fie bauta cu protectie, iar protectia vine din partea spumei…De aceea berea trebuie sa aiba acel guler de spuma de cel putin 2 degete. Iar cel mai important lucru este ca aceasta spuma sa reziste minim 20 de minute si asta tine doar de barmanul care toarna berea in pahare, halbe etc. Asa ca dragi bautori de bere nu va mai plangeti de spuma din pahar. Ea va protejeaza aurul lichid de factorii externi, sa nu va pice tot felul de lucruri in bere etc…

Hai noroc!!!

Heineken Romania isi extinde portofoliul prin lansarea Ciuc Premium Nefiltrat pe piata romaneasca. Noul sortiment de bere va fi disponibil la draught, in 100 de locatii HoReCa, din sase orase importante din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea.

Decizia de lansare a noului Ciuc Premium Nefiltrat printr-un proiect pilot in cele sase orase vine ca urmare a cererii exprimate de catre consumatorii si clientii din aceste orase. In viitorul apropiat, in functie de raspunsul primit din partea consumatorilor, distributia Ciuc Premium Nefiltrat va fi extinsa si in alte orase ale tarii.

(extras din comunicatul de presa).

You may also like

O noapte albă în cele mai COOL localuri din Bucureşti
Ciuc Natur Radler – 63% limonadă, 37% bere și restul e istorie
Secret Party – Sandero serie limitata Orange
Puma Creative Factory Party

6 Responses

  1. Pingback : Tweets that mention Heineken Romania lanseaza Ciuc Premium Nefiltrat | Blogu` Lu` Sorin -- Topsy.com

  2. @Ionut protectia nu se refera doar la factorii de natura mentionata de tine..Aici se refera si la aer, impuritati din atmosfera…Si asta este valabila la orice bere……Cu alte cuvinte…aia fara spuma se „trezeste” mai repede..isi pierde din propietati mai repede:) fata de una cu spuma…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Seara aurului lichid

Maine seara (22 iulie 2010) bem, ne racorim si ne relaxam. Abia astept sa revad o parte din online-ul romanesc...

Închide