8 păreri la “Hi-Q – Lose You – videoclip

 1. Pyuric

  Ce inseamna videoclip natural?

  Videoclipul a fost lansat simultan pe Monden.info si alte 4 site-uri partenere: Showbiz.ro, Musichat.ro, BestMusic.ro si eOk.ro.

 2. Sorin Autor articol

  Un videoclip in care nu s-au folosit efecte speciale si alte montaje…Lasa impresia de videoclip facut intr-un concert, fara prea multe briz-briz-uri

 3. Florin Avram

  Din contră! Chiar s-au folosit efecte, e o tehnica specială bazată pe stop cadru şi suprapunere de fotografii. Întreg videoclipul este un montaj realizat mult mai minuţios decât la alte clipuri.

 4. Sorin Autor articol

  Nu neg partea asta….dar comparativ cu alte videoclipuri care au fost pline de efecte speciale si nu avea legatura cu piesa….acesta mi se pare mult mult mai reusit.

 5. B

  M-au durut ochii după ce l-am văzut în fullscreen. Toate cadrele alea, continuitatea sacadată 🙁

  Mi s-ar fi părut mai gustos dacă erau cadre normale, câteva efecte de genu, apoi iar. O alternanță ar fi dat mai bine ca „țac țac țac țac”.

 6. Blog Vedete

  hmm..imi placeau mult hi-q, acum 4-5 ani, dar de cand s-au facut atatea modificari de componenta mi se pare ca se straduiesc prea mult

 7. lya

  mi se pare ok melodia.si acum in prezent trupa e sooper.anya canta destul de misto.nu sunt fan inrait hi-q,dar imi plac majoritatea melodiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *