Hotelicopter – primul hotel zburator

Mda, suntem in criza, dar nu ne oprim de la inovatii. A aparut primul hotel zburator din lume – „Hotelicopter„. Conditii de 5 stele, 18 camere la numar si toate serviciile de care are nevoie un om pentru un concediu de neuitat.

Zborul inaugural va avea loc pe 26 iunie 2009 si se vor efectua 3 zboruri. Zborul inaugural va dura 14 zile si va opri prin mai multe orase din Statele unite si America de SUD. Al doilea zbor va viza un circuit de 14 zile in zona California si al 3-lea se va efectua asupra Europei pe durata a 16 zile. Despre costuri inca nu se stie nimic, dar va prezint o fotografie sa va faceti o idee.


Site oficial www.hotelicopter.com

7 păreri la “Hotelicopter – primul hotel zburator

  1. Blogul Anonim

    asta e un Mil V-12 stilizat. Elicopterul asta a fost folosit de armata sovietica. se pare ca tot rusii raman la putere in domeniu aeronauticii. AN 225 tot ei l-au facut.
    La aeronautica dau rusii bataie la pas lejer tuturor. Nu credeti propaganda aia ca Sua e cea mai tare. Intr-un documentar pe discovery (incredibil) un pilot de vanatoare american lauda f 18 parca si zicea ca cel mai tare, cel mai mare, cel mai cel, numai daca nu il urmareste un MIG.

  2. animaX

    Bine zici anonime rusi sunt cei mai tari si mai ales ca au flota stelara…ii sparge la popou p americani cu toate aparaturile lor :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *