11
Sep
2012

How to Web 2012 – 7 şi 8 noiembrie

How To Web continuă seria evenimentelor anuale dedicate inovației și antreprenoriatului în tehnologie cu un nou eveniment ce va avea loc în zilele de 7 și 8 noiembrie, în București, la Crystal Palace Ballrooms.

Participanţii la How To Web 2012 vor avea acces la peste 40 de speakeri, dintre care mai mult de 30 de peste graniţe, printre care antreprenori de succes, oameni de business şi, la fel ca la edițiile anterioare, investitori și reprezentanți ai acceleratoarelor web. Conferinţa se va desfăşura pe parcursul a două zile, fiind structurată în mai multe secțiuni dedicate business-ului web, tehnologiei și problemelor specifice dezvoltării de produse globale de către companiile din Europa de Sud-Est.

Printre speakerii How To Web 2012 îi amintim pe Phil Libin, CEO Evernote, companie de tehnologie mobilă a cărei valoare este estimată la peste un miliard de dolari și pe Leonard Brody, președinte al Clarity Digital, care a condus anterior startupul Onvia Canada la listarea pe bursa americană la 240 milioane de dolari și a fost nominalizat de două ori la premiile Emmy pentru inovație. De asemenea, vor fi prezenţi specialiști cunoscuți în tehnologie precum Hans-Christian Boos (aragoAG) sau Andrei Alexandrescu (Facebook), investitori recunoscuți în startup-uri de tehnologie, precum Max Niederhofer (Accel Parners) sau Jure Mikutz (RSG Capital). Alături de ei, vor participa şi antreprenori români de succes precum Radu Georgescu (Avangate şi Gecad), Alex Lăpuşan (Zitec) sau Lucian Todea (Soft32) și investitori români precum Irina Anghel, Andrei Pitiș și Adrian Gheară.

Dacă eşti pasionat de web, de online şi vrei să-şi dezvolţi un business în această direcţie, trebuie să participi la How to Web. Ai şansa să vorbeşti cu oameni care au reuşit, care au creat startup-uri de succes, care au investit în diferite proiecte şi poate ai norocul să investească şi în al tău. Prin intermediul acestui eveniment, poţi lega prietenii, relaţii de business, poţi cunoaşte oameni care să-ţi ofere idei şi feedback la ceea ce faci sau vrei sa faci.

Această industrie este la început în Europa, implicit şi în România, dar trebuie să privim cu optimism la viitor. Eu nu prea cunosc multe startup-uri româneşti care au reuşit să se dezvolte rapid şi în afară, dar important este că lucrurile se mişcă.

Va fi şi o competiţie Startup Spotlight cu premii de 20 000 de dolari plus alte cadouri. Va avea loc în paralel cu conferința How to Web. Prin acest program, cele mai inovative 32 de startup-uri din regiune vor beneficia de workshopuri dedicate, prezentări publice în timpul conferinței, sesiuni de mentorat și întâlniri individuale cu reprezentanți ai acceleratoarelor și fondurilor de investiții. Programul și competiția sunt organizate cu sprijinul companiei IXIA, care este partener principal al evenimentului.

You may also like

#reloadedsmile
Bloggers Lan Party 1 în imagini (foto/video)
Sfaturi de Black Friday 2012
Nimeni nu scapă (fără emoţii) cu Vunk (concurs)

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Şcoala de Vară GPeC – ediţia 2012 – concluzii

În perioada 5-10 septembrie am participat la Şcoala de Vară GPeC - ediţia 2012. A fost prima experienţă de acest...

Închide