6
Oct
2011

HTC Sensation XL cu Beats Audio

HTC a lansat un nou Sensation, dar mai mare in comparatie cu Sensation standard şi are Beats Audio încorporat. HTC Sensation XL oferă un ecran generos de 4,7 inch pentru o experiență multimedia fără egal și este propulsat de un procesor dual-core de 1,5 GHz care asigură puterea de procesare necesară redării multimedia, a jocurilor dar și aplicațiilor complexe la cele mai înalte standarde.

Partea faină este că vine echipat cu Beats Audio. Această este cea mai recentă inovaţie şi rezultatul noului parteneriat dintre HTC şi Beats, anunţat în luna august, şi duce divertismentul mobil la un alt nivel.

HTC Sensation XL va fi disponibil în principalele piețe din zona EMEA și Asia începând cu luna noiembrie. De asemenea, în zona EMEA, HTC va oferi un pachet ediţie limitată care include ediţia specială a căştilor Beats Solo. Mai multe informaţii despre HTC Sensation XL.

Eu sunt foarte mulţumit de HTC Sensation versiunea standard:). L-am ales după câteva săptămâni de cercetări. Îmi place pentru că este suficient de mare (ecran de 4.3 inch) pentru a putea urmări conţinut multimedia la o calitate foarte bună. Puternic pentru a naviga rapid pe internet, pentru a rula diferite aplicaţii şi câteva jocuri preferate. Cred ca are dimensiunile normale pentru un smartphone. De la o anumită dimensiune (peste 5 inch mai exact) este mai greu de utilizat şi tinde să se transforme într-o tabletă.

Camera foto/video se descurcă foarte bine în condiţii optime de lumină. Filmează HD la o calitate bună. O să revin cu un review detaliat.

You may also like

HTC şi Microsoft au lansat Windows Phone 8X şi Windows Phone 8S (specificaţii tehnice)
HTC susţine platforma Windows Phone 8
HTC One X de la 239 euro (TVA inclus)
HTC One V la stoc limitat

3 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Apeluri false la 112

Încep acest articol cu o intrebare - "Cât de cretin eşti ca să apelezi 112 în joacă??". Este doar o...

Închide