11
Aug
2008

Iar se fura in blogosfera?

Azi am avut surpriza sa vad cum o stire a mea a fost preluata de www.postrank.ro. Nu a venit nimeni sa ma intrebe daca vreau sa dau articolele spre a fi publicate in alta parte. Plus de asta, la categoria „Bloguri active recent” nu apare nici un blog de pe care sunt luate stirile. Tin sa-i anunt pe cei de la www.postrank.ro sa ma contacteze si sa vorbim conditii de publicitate. Chiar daca sunt link-uri spre mine…..nu stiu in ce masura ma pot ajuta atata timp cand nu sunt indexate in Google.

You may also like

Project Glass: One day…
Ce am câștigat din blogging?
Nokia E7 – noul communicator
In cat timp ti se incarca?

10 Responses

  1. Toate aceste website-uri sunt create de niste obscuri pusti de 16 ani care viseaza sa ajunga cu acele agregatoare niste mici blogoree.

  2. PostRank nu este un agregator este mai degraba un memetracker (http://en.wikipedia.org/wiki/Memetracker). Scopul siteului nu este sa fure stiri (si la final sa ne creeam un blog, etc …) ci sa prezinte utilizatorului roman o modalitate usoara de a selecta ce citeste pe blogurile romanesti. Sunt monitorizate apx 5000 de bloguri romanesti pentru inceput. Daca prezenta ta in PostRank ti se pare jignitoare sau ti se pare ca te furam, eliminam blogul tau fara nici o problema.

    PS: ce n-am da sa avem 16 ani 🙂

  3. Pingback : Link Spam | PostRank

  4. Pingback : » » Le multumesc celor de la postrank.ro - Blogu` Lu` Sorin

  5. Pingback : » » E usor sa “furam” informatia gasita - Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Hai sa ne facem urechi de elfi sa fim trendi

Ce face filmul din om. Am vazut azi la Jorj un articol legat de ce este nou si trendi in...

Închide