6
Feb
2009

Iarna car si vara sanie

Interesant proverbul „Iarna car si vara sanie”. Pana anul acesta, nu l-am pus in practica niciodata si rau am facut. Incepand cu acest an, datorita crizei economice (eu pun totul pe seama crizei economice, glumesc), am inceput sa ma pregatesc de primavara-vara inca de pe acum.

Am fost la shopping de tricouri si bluze, mi-am cumparat adidasi si acum analizez ofertele turistice de paste si pentru la vara.

www.sejur-circuit.ro este unul din site-urile unde am gasit mai multe oferte destul de interesante. Mi-au atras atentia sejururi de primavara la Paris, primavara in Elada 7 zile cu autocarul, sau un sejur in Italia la Carnavalul de la Venetia 2009. Pe langa acestea mai sunt si alte sejururi interesante si pe care va sfatuiesc sa le analizati. E bine sa va ganditi de pe acum unde o sa petreceti concediul, vara, sau poate gasiti un „martisor” frumos pe care sa-l faceti cadou sotiei sau iubitei.

You may also like

Primavareste-te! (guest post)
Hotelul Turist – cazare la Măcin
Top Gear în România – un altfel de „Borat”
În concediu

3 Responses

  1. Dom’le, pai proverbul asta chiar e vechi, dar ma bucur ca si tu ai inceput sa il pui in practica. Cum zice altul…mai bine mai tarziu, decat niciodata;)
    La categoria shopping, marturisesc ca si eu stau bine, mi-am achizitionat multe haine de vara inca de luna trecuta 😀 La ofertele turistice pentru vara inca nu m-am decis, pentru ca la alegerea asta trebuie sa contribuie si perechea mea. Dar de Martisor…cine stie? Poate am vreo surpriza, nu?

  2. Am inceput si eu de anul trecut sa fac asa si partial a fost ok. Doar ca uneori mi-am cumparat in toamna haine pentru vara urmatoare si unele nu mi-au mai placut 🙂

  3. De anul trecut am început să simt mai bine gustul concediilor în afara României, anul asta nu aș vrea să stau acasă. Să ma uit și eu pe site să văd ce oferte pentru vară sunt 😀

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Unde ne distram in weekend si saptamana viitoare?

Ca tot vine weekend-ul si lumea e dornita de a merge la concerte si party, m-am gandit sa va ofer...

Închide