11
Iun
2011

Implant dentar cu 50% reducere

Îmi permit să încep postul cu o întrebare sau cu un sondaj, cum vrei să-i spui – „Preferi implant dentar sau proteză dentară?”. Mi-ar plăcea să am cât mai multe răspunsuri la această întrebare. E suficient să laşi un comentariu cu o variantă şi poate cu ceva argumente.

Şi răspund primul ca să dau startul. Personal prefer implant dentar. Din discuţiile avute cu mai mulţi medici şi ţinând cont de problemele mele dentare, implantul dentar ar fi o soluţie foarte bună. Ştiu că e mai scump şi implică anumite riscuri, dar doctorii specializaţi ajutaţi de tehnologia modernă pot elimina din majoritatea acestor riscuri.

implant dentar - 50% reducere

Implantul şi proteza dentară sunt cele mai indicate soluţii de tratament pentru înlocuirea dinţilor lipsă. Ele diferă prin longevitate, confort şi nu numai. Ambele au plusuri şi minusuri, dar personal tind să cred că sunt mult mai multe minusuri în cazul protezelor dentare.

Implantul dentar înlocuieşte cu succes rădăcina dintelui natural, asigurând o bază solidă şi pe termen lung a restaurărilor protetice. Cu proteza nu prea ştiu cum e, dar cred că trebuie să ai mereu Corega cu tine! Plus că implantul dentar îţi asigură până la 95% din capacitatea naturală de a muşca şi de a mesteca. Proteza dentară reduce forţa naturală de masticaţie la 25%. Implantul dentar se sprijină pe o structură osoasă. Proteza poate fi destul de incomodă pentru că se sprijină pe gingie.

Aleg implantul pentru că vreau să mă bucur de dinţi cât mai aproape de relitate şi pe care să-i pot folisi la capacitatea maximă de care am nevoie. Sunt tânăr şi am nevie de siguraţă, să zâmbesc fără jenă, să mestec şi să muşc fără frică. Dacă până acum am neglijat şi n-am ştiu să-mi protejez dantura, măcar de acum înainte să am grijă de ea. Eu sunt la etapa pregatitoare implantării dentare şi prima din tot procesul.

Acum, dacă şi tu ai dinţi lipsă, poţi beneficia de promoţia Green Dental – 50% reducere la implant dentar plus ceva bonusuri. Hai, lasă teama de stomatolog şi scuzele clasice cu „n-am timp, n-am bani” şi încearcă să-ţi aloci puţin timp şi pentru sănătatea ta. Noi, românii, avem un dar de a nega totul până când ajungem la limite, uneori fiind prea târziu să mai putem salva ceva. Şi toate acestea din clasicele motive cu lipsa banilor şi a timpului. Dar este mai ieftin prevenirea decât vindecarea…

Succes şi vreau să văd cât mai multă lume zâmbind cu toţi dinţii!

You may also like

Zâmbesc cu toţi dinţii
[Oferta Green Dental] New Patient Offer
(P) Green Dental a redat zâmbetul a peste 100 de biciclişti prin programul ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS
(P) Green Dental dă startul campaniei ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

2 Responses

  1. Deci nu sunt singurul care promoveaza cabinete stomatologice 🙂

    Eu din fericire inca nu am nevoie de implant dar in mod clar as alege optiunea asta fara discutii.

  2. Tu doar ma cunosti si probabil ca ai obs problemele mele dentare…Asa ca-mi place sa promovez lucruri de calitate. O sa mai dureze putin pana cand am sa-mi etalez zambetul cu toti dintii ca sa se vada lucrarea totala:)..

    Cat despre implant…eu am de pus ceva:D

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
„Opriţi genocidul din Siria!” Cum?

În zona Unirii se află instalat un cort şi pe care sunt afişate mai multe mesaje legate de răboiul din...

Închide