În ce ai investi 4 miliarde de EUR?

Pe la TV circulă o campanie făcută de Naumovici, legata de cele 4 miliarde EUR pentru Roşia Montană. Happyfish ne explică cum se pot „sparge” cei 4 miliarde de EUR. Arhi are şi el o problemă cu Gold Corporation. DA, eu sunt deacord să vină şi să extragă aur de la Roşia Montană. Daca noi nu suntem în stare, măcar ei.

Tu în ce ai investi această sumă? 4 miliarde de EUR? Pe cine mai îmbogăţim?

5 păreri la “În ce ai investi 4 miliarde de EUR?

 1. artistu

  E un pic cam simplist privita treaba. Oamenii cica vin cu proiect si cu tot ce e nevoie pentru a nu aparea probleme! Insa iti promit eu ca ele sunt doar pe hartie, pentru ca personajele care au facut Gabriel Resources sunt recunoscuti pentru nepasarea lor crasa vis-a-vis de ceea ce inseamna mediul inconjurator. Intreaba-i mai multe pe cei de la http://www.ecoassist.org/ si pe @geoatreides si vei vedea ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple pe cat crezi! 🙁

 2. Arhigfx

  As traii fericit :D, cam atat, sarind peste gluma, as deschide o mica afacere, care in timp sa creasca, sa imi permita sa casting mai multi bani, pentru ai putea investii astfel in alte nevoi, sanatate, spitale, case, etc.

 3. popescul

  l-ai auzit p-ala de la intrebarea „in ce vreti sa se investeasca 4 mil. de euro?” zice in drumuri,poduri si TRECERI DE PIETONI? mi s-a parut genial omul care a dat drumul spotului pe tv si mai genial cel care a raspuns!

 4. marian

  exact. daca noi nu suntem in stare, sa vina ei sa scoata aurul. oricum altfel in cativa ani zona se salbaticeste si toti oamenii pleaca la munca in spania.
  arhigfx are si el dreptate. as investi banii intr-o afacere care sa-i creasca. numai sa vina…de la investitori cele 4 milioane. eu unul abia astept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *