4
Oct
2009

În mintea Ericăi & Clara Sheller – pe Hallmark Channel

În mintea Ericăi & Clara Sheller” sunt 2 seriale ce au debutat, saptamana trecuta, pe Hallmark Channel. Sincer, pe mine m-a surprins acest post de televiziune prin distribuirea celor 2 seriale, stiind ca nu prea au astfel de filme. Serialele au subiecte îndrăzneţe, asemenea eroinelor, si se adresează unui public tânăr, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, din mediul urban.

Clara Sheller (sezonul I) are 6 episoade si sunt difuzate in fiecare duminica de la 19.00, azi fiind al 2-lea episod. „În mintea Ericăi” (sezonul I) are 13 episoade si sunt difuzate in fiecare duminica de la 20.00. Dupa cum puteti observa, ambele seriale sunt in aceeasi zi si la ore consecutive, asa ca puteti petrece o „Seara a Fetelor” urmarindu-le.

Cateva cuvinte despre serialul În mintea Ericăi (Being Erica), fiind şi serialul meu preferat pentru că-mi place povestea şi cu simpatica Erin Karpluk în rolul principal.

O ştii pe fata aceea care obţine mereu tot ce-şi doreşte? O slujbă grozavă, un bărbat minunat, o viaţă perfectă? Eu nu sunt fata aceea.” Erica Strange

Pornind de la fraza anterioara, putem observa că viaţa nu-i aduce nimic concret Ericăi Strange. La 32 de ani se pare că toate planurile ei din adolescenţă au dat greş – dragostea vieţii ei n-a mai apărut, cariera perfectă nu s-a întâmplat şi cei doi copii frumoşi par la fel de departe acum, pe cât erau şi atunci. În opinia ei, doar trecutul e devină. Şi, colac peste pupăză, ajunge în spital după o serie de incidente…

Aici îl întâlneşte pe misteriosul doctor TOM (Michael Riley), un terapeut care se oferă să o ajute si o provoaca să-şi schimbe viaţa. Şi uite aşa, Erica călătoreşte în timp pentru a-şi confrunta problemele din trecut. Adolescentă din nou, dar cu mintea unui adult, are acum ocazia să îndrepte greşelile din trecut şi să-şi schimbe cursul propriei sale istorii…

Doar urmărind serialul, o să vedeţi dacă Erica reuşeşte să-şi îndelinească visele.

Clara Sheller este un serial la fel de plăcut, cu o actrita la fel de drăguţă, Mélanie Doutey, dar e pe locul 2.

Clara Sheller are aproape 30 de ani şi lucrează ca jurnalist la Paris, pentru o revistă de femei, numită „L’Hebdo„. Ca orice altă fată căreia i s-au spus prea multe basme cu Făt-Frumos, este convinsă că poate transforma viaţa ei modernă, plină de evenimente, într-o poveste cu zâne.

Alături de cel mai bun prieten al său, JP (Frédéric Diefenthal), împart nu doar apartamentul, ci şi alte lucruri: aceleşi plăceri şi necazuri, dar, mai mult decât orice, aceeaşi determinare de a-şi găsi sufletul pereche. Clara se îndrăgosteşte, la fel şi JP, uneori chiar în aceeaşi perioadă, uneori unul de celălalt, alteori… de aceeaşi persoană.

O poveste interesantă şi cred că merită să urmărim ce fac cei doi, rămân sau nu împreună? Nu uitaţi, pe 4 octombrie este al 2-lea episod.

Mai multe detalii găsiţi şi pe site-ul http://claraanderica.ro.hallmarkchannel.tv/

P.S. – Aştept şi păreri, în special de la doamne şi domnişoare. Sunt curios de gândurile voastre cu privire la cele 2 seriale.

You may also like

Top 5 seriale preferate
Ce seriale urmaresti ?!
O lume nebună 2-17 – Cu iz politic
România bugetară intră în grevă

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Coloniştii din Catan

Sau mai simplu Catan. Coloniştii din Catan este unul dintre cele mai populare jocuri de societate (board games) din ultimii...

Închide