In revizie tehnica

Eu cred ca e cazul sa intram toti intr-o „Revizie Tehnica”. De 20 de ani ne chinuim sa „traim bine”, dar nu prea ne iese. Traim intr-o societate bolnava cu oameni sanatosi, sau intr-o societate sanatoasa cu oameni bolnavi? Ce bine era daca puteam sa fim reparati, sa mai avem si noi „revizii tehnice” si poate asa „traiam si noi mai bine”.

Nu e zi in care sa nu vad violenta la stirile de la ora 17.00, sa vad cum generatiile ce vin sunt tot mai „neajutorate”. Multi, prea multi emo, cocalari si pitzipoance. Nu s-a mai ocupat nimeni de „reglarea” si „educarea” generatiilor noi. „Conductele” procreerii sunt poate ruginite si datorita lor apar „erori genetice” si „scursuri” in societate. Inca de la nastere, copilul are telefon mobil, calculator si internet. Televizorul nu mai e la moda. Halal copilarie.

Sa traga cineva un semnal de alarma. Pana intram noi in „reparatii”, se pare ca posturile de televiziune si provideri de internet au inceput reviziile tehnice. Cand pica internetul, cand pica posturile de televiziune. Sau de la proiectul NetCity apar problemele?(zic si eu, nu dati cu parul)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *