3
Ian
2010

Inaugurarea Burj Dubai şi penele cui?

Burj Dubai, cea mai înaltă clădire din lume, va fi inaugurată mâine. Stau şi mă întreb, ei au avut pe cineva care a promis că iese cu penele pe cur dacă se face această clădire? De ce la unii se pot face tot felul de clădiri ciudate şi drumuri bune şi în România NU? Ăia au 3 testicule şi noi 1 şi jumate?

Burj Dubai înseamnă: 57 de lifturi, 1.044 de apartamente, 49 de etaje de birouri şi un hotel, depăşeşte 804 metri înălţime şi poate fi văzută de la 95km distanţă. Ceva ce România nu va avea nici într-o 1000 de ani.

Românii nu sunt capabili să facă un pasaj la Basarab sau nişte drumuri la standarde de calitate Europene. Autostrada A2 nici acum nu e terminată. În 20 ani ne lăudam cu 2 porcării numite autostrăzi şi nici alea bune. Noi trebuie să promitem că ieşim cu penele pe cur ca să se facă 42km de autostradă în 2 ani, în timp ce alte ţări inaugurează anual mii de km de autostradă, am zis AUTOSTRADĂ, şi clădiri superbe din punct de vedere arhitectural.

Tehnologia există, deci nu o luam în calcul. Dar să nu-mi spuneţi că nu sunt bani pentru că nu vă cred. Averile politicienilor şi a unor oameni de „afaceri„, banii aruncaţi aiurea pe lucrări care n-au avut loc niciodata sau pe studii inutile? Aceste lucruri nu înseamnă bani? Bani sunt, oamenii capabili să îi cheltuiască bine în folosul naţiunii NU sunt. Politicienii noştri sunt cei mai mari proşti, iar unii oameni de afaceri profită după analfabetismul lor profesional.

Trăiască România şi prostia!!!

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

2 Responses

  1. Da, dar trebuia să mai spui că în curând tot ce au construit ei acolo n-o să mai fie al lor, pentru că vor veni să îl ia creditorii perciunaţi la care au datorii. 🙂

  2. Dan Lee – asta e problema? Asta e motivul pentru care in ROmania nu se face nimic?:D…Eu aici spun ca altii fac chestii mult prea extra, iar in ROmania nu sunt capabili sa faca o pasarela cum trebuie!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Top 10 filme văzute în 2009

Spre uimirea mea, am început să merg foarte mult la cinema. Îmi place să urmăresc ultimele apariţii în materie de...

Închide