7
Oct
2008

Inca o zi neagra

A mai trecut inca o zi neagra. Se pare ca marti chiar este cu 3 ceasuri rele. Dar observ ca si luni si miercuri si joi si vineri si sambata si duminica, toate sunt cu 3 ceasuri rele. Faptul ca n-am stiut sa tac cand a trebuit si ca sunt un stres, a deranjat mai multa lume. Aceste lucruri pe langa problemele personale, au facut sa am multe zile negre. Sa ajungi sa te certi din nimic, sa gafezi cand nu este cazul sau sa stresezi cand nu trebuie, m-au pus pe ganduri. Probabil ca de azi ma voi schimba. Ma voi schimba eu ca om fata de mine si nu fata de restul. Probabil ca dusmanii mei vor rade, dar sincer chiar nu le doresc sa treaca prin asemenea perioade. Probabil cu totii avem astfel de momenten, dar la mine parca nu se mai termina. Oare cand va rasari soarele si pe strada mea? Cred ca-ntr-o zi cu soare.
Nu voi fi un las. Voi infrunta greutatile vietii pentru ca doar asa devenim mai puternici. Voi incerca sa demonstrez ca anumite pareri despre mine sunt gresite si voi dori sa arat partea buna a lucrurilor.
Le multumesc parintilor ca sunt langa mine, le multumesc prietenilor ca ma sprijina. De maine sunt un alt om. Trebuie sa-mi asum responsabilitatile vietii.

You may also like

Noua mea temă la blog…
În News 7
Fotomodel pentru câteva ore:)
La mulţi ani copilaşi dragalaşi

2 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Vedetele si blogurile

Blogosfera este in crestere si se indreapta intr-o directie, momentan nedefinita. Tot felul de oameni, de toate varstele, isi fac...

Închide