30
Sep
2010

Incep pregatirile pentru NetCamp 2010!

In perioada 6-8 decembrie, Evensys organizeaza cea de-a patra editie NetCamp, cel mai cunoscut eveniment din Romania dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web.

Editia din acest an desfasurata la JW Marriott Bucharest Grand Hotel va fi cea mai ampla si mai complexa de pana acum. NetCamp va gazdui pe parcursul celor 3 zile, pe langa conferinte si alte activitati, o serie de 5 evenimente. In avanpremiera acestora, la finalul lunii noiembrie, va avea loc un eveniment cu tehnici de prezentare a proiectelor online.

Micro-evenimentele dezvoltate sub umbrela NetCamp 2010 au fost gandite astfel incat sa ofere un mix complet de informatii de ultima ora, strategii, resurse si oportunitati actuale de dezvoltare pentru antreprenori si companii cu activitate in mediul online. Pe lista acestora se regasesc:

Life is a Pitch – o sesiune desfasurata pe 25 noiembrie 2010, la Bucharest Hubb, care este un bun prilej pentru cei interesati, si in special pentru participantii la Launch48, sa invete de la oameni cu experienta in prezentarea proiectelor online cum sa-si dezvolte ideile si sa atraga atentia asupra lor.

Launch48 – un eveniment inedit, organizat pentru al doilea an consecutiv in Romania, care isi propune sa creeze si sa lanseze proiecte web in 48 de ore. Launch48 2010 se va desfasura pe 6 si 7 decembrie, prezentarea finala a proiectelor fiind programata sa aiba loc pe 8 decembrie.

VentureConnect – (8 decembrie) un eveniment organizat in cadrul NetCamp in parteneriat cu firma de avocatura Biris-Goran care a lansat proiectul in 2010 cu scopul de a facilita contactul direct intre antreprenorii care deruleaza proiecte promitatoare in online si investitorii interesati de aceasta zona.

Start Up Now! – (8 decembrie) un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online.

MobileDev – (8 decembrie) o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WeWorkWeb – (8 decembrie) o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

Printre suporterii NetCamp 2010 se numara: Marius Ghenea (Antreprenor), Orlando Nicoara (General Manager, Apropo Media), Vlad Stan (Co-Founder SeedMoney), Dragos Manac (Business Development Consultant, Sinergetic Clouds), Ian Broom (Co-Founder, Lauch48), Filip Chereches Tosa (Partner, Lateral), Dan Visoiu (Partner, Biris-Goran), Ana-Maria Andronic (Senior Associate, Biris-Goran), Zoli Herczeg (Technology Evangelist, Microsoft) si Teodor Cimpoesu (Managing Director, Kaspersky Lab Romania).

“Ne pregatim intens pentru una dintre cele mai complexe si mai dinamice editii NetCamp de pana acum. Vom include pe agenda evenimentului din acest an atat o a doua editie romaneasca a lui Launch48, cat si o serie de conferinte si micro-evenimente specializate prin care incercam sa acoperim practic toate zonele si necesitatile start-upurilor si proiectelor web de pe piata locala” afirma Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

NetCamp 2010 este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Nokia, Microsoft, Biris-Goran si Kaspersky Lab, cu sprijinul SeedMoney.

Cei interesati sa participe la eveniment isi pot rezerva din timp un loc, beneficiind pana pe 1 noiembrie 2010 de oferta speciala de 75 Eur + TVA.

Detalii complete despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.netcamp.ro

You may also like

Digital Marketing Forum 2011
Secret Party – Sandero serie limitata Orange
Puma Creative Factory Party
Evenimentul 3D al anului!
Citește articolul precedent:
Lenovo – de 5 ani în România

Astazi, Lenovo a împlinit 5 ani de cand este în Romania. În viziunea Lenovo, formula de succes conţine: strategia şi...

Închide