1
Dec
2008

Incercam sa ajutam…

dar tot noi suntem vinovati.
Intr-o seara o amica imi spune ca trebuie sa se mute din locatia actuala. Imi spune ca ar avea termen undeva la inceputul lunii decembrie. Asta se intampla acum o saptamana. Eu ca un om dragut, ma rog am incercat sa fiu dragut, ii spun ca incerc s-o ajut sa-si rezolve problema. Nu-i promit nimic, doar ii spun ca voi incereca sa ma interesez si daca aflu ceva o anunt. De atunci n-am mai vorbit. Eu apelez la ceva cunostinte si am tot asteptat un raspuns. Trece saptamana si persoanele respective ma anunta ca nu s-a putut rezolva nimic.
Astazi ii comunic fetei ca nu am reusit sa rezolv nimic. Dupa ce-i spun astea, fata a inceput sa-mi zica tot felul de lucruri care m-au facut sa ma simt foarte aiurea, de parca eu sunt vinovat ca ea este in situatia prezenta. M-a acuzat c-am anuntat-o tarziu. Pai daca si eu acum am primit raspunsurile, ce era sa fac?
In fine…De ce sa ne suparam pe acele persoane care incearca sa ne ajute? A incerca nu e promisiune. Ce ar insemna sa ma supar pe unu si pe altul ca nu m-au putut ajuta cu toate c-au zis ca vor incerca?
Asta m-a facut sa iau o hotarare. Nu voi mai ajuta pe nimeni, decat daca tine strict de mine si am puterea sa controlez lucrurile.

You may also like

Noua mea temă la blog…
În News 7
Fotomodel pentru câteva ore:)
La mulţi ani copilaşi dragalaşi

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Orange iar pe lista neagra

Ma Orange asta chiar vrea sa ma supere? Am incarcat azi pe la ora 20.00 cu 6 EUR si vreau...

Închide