18
Dec
2008

Intalnire de gradul 3…

<
cu stomatologul. Stresat de zana maseluta si satul de durerea insuportabila, ieri mi-am facut curaj sa merg la un stomatolog. Prima mea intalnire de gradul 3 cu un astfel de doctor. Recunosc ca am neglijat aceasta partea a fiintei mele, dantura. In loc sa previn, acum stau si tratez, asa ca voi suporta consecintele bugetare.

Cu chiu, cu vai imi fac curaj sa ies din casa cu directia – cabinetul stomatologic. Ajung la cabinet, intru si dau mana cu doctorul care zambea la mine. Probabil se bucura ca inca un pacient neglijent ii trece pragul cabinetului. Ma asez cumintel pe un scan si astept sa termine lucrarea la un alt pacient. Am inceput sa aud freze si tot felul de sunete care au facut ca parul sa se ridice-n cap (se revolta), picioarele se inmuiasera si se grabeau spre usa. In clipa in care ma gandeam sa plec, il vad pe doctor spunand „-hai”. Am executat fara sa comentez. A fost doar un control de rutina si datorita faptului ca maseaua s-a umflat, acum stau si fac un mic tratament de 2 zile. Urmeaza ca vineri sa merg sa-mi scoata maseaua de minte…Oare voi mai avea minte?

Revin cu povestiri de la intalnirea de gradul 3 cu stomatologul.

You may also like

[Oferta Green Dental] New Patient Offer
Un stomatolog?
Statul la calculator si durerile de ochi
Stresul – mereu prezent in viata noastra

5 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Astazi m-am simtit copil…

Pentru ca am fost inconjurat de copilasi dragalasi. In seara aceasta am fost sa fotografiez o petrecere organizata pentru copiii...

Închide