Internet wireless gratuit în parcurile din Bucureşti

Internet Wireless

MCSI a lansat primul punct de acces la internet wireless de mare viteză şi bandă largă gratuit. Prim-ministrul Emil Boc, ministrul comunicaţiilor şi societăţii informaţionale, Gabriel Sandu, şi primarul Liviu Negoiţă au inaugurat, miercuri 03.06.2009, în parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 al Capitalei primul hotspot – punct de acces la internet wireless de mare viteză şi bandă largă – gratuit.

Evenimentul marchează debutul unei iniţiative a Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) care presupune instalarea a aproximativ 300 de hotspoturi în spaţii publice uşor accesibile, cum ar fi centre universitare şi parcuri, se mentionează în comunicatul MCSI. (sursa refresh.ro)

Anul trecut, pe 22 iunie aparea o stire asemănătoare prin care eram anunţaţi că-n 3 parcuri din capitală vom avea internet wireless gratuit. Aceste zone sunt: zona Expo Flora şi zona Grădina Japoneză din Parcul Herastrau, în zona La Cetate din parcul Cişmigiu şi la intrarea principală şi în zona de langă Liceul Şincai, în Parcul Tineretului. (sursa hotnews.ro)

Oare lansarea noului punct de acces la internet wireless din sectorul 3 face parte din proiectul demarat anul trecut şi care are ca termen de finalizare 2013? A utilizat cineva internetul din aceste zone?

11 păreri la “Internet wireless gratuit în parcurile din Bucureşti

 1. DB

  Eu am folosit netul din Tineretului si a mers. In Herastrau detectam reteaua, reuseam sa ma conectez dar cum vroiam sa intru pe orice pagina pica.

 2. cosmin

  cel din Herastrau merge (de la expo flora) testat de mine pe telefon. noi stam bine… sa mergeti in Barcelona sa vedeti ce tzin cu dintii aia de net… peste tot net dar parolat, si costa vreo 3E/zi (in afara de alea pe un an…). D-abia gasesti un router neparolat prin oras. la mine in zona sunt 5-6 neparolate, si vreo 15 in total, deci stam bine 🙂

 3. artistu

  Tot ce ser e sa nu se lase cu o romaneasca carpeala romaneasca. Si sa se apuce sa faca hotspot-urile, alea sa nu mearga si astia in loc sa le repare sa renunte la idee! 😉

 4. online

  In cismigiu (inspre foisor) mergea pe laptop de zbarnaia. Avea download de 2 mb/s si paginile se incarcau instant. Mai trebuie niste prize si gata stam afara 🙂

 5. Pingback: (De pe Net) Hotspoturi în Bucureşti « Blog de jurnalist cultural

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *