10
Aug
2009

Intervenţie în 5 minute

Sâmbătă seara am ajuns şi prin Piteşti. Într-un final am văzut şi eu fântâna colorată care „dansează” în ritmul muzicii şi chiar m-a impresionat, dar cam gălăgioasă. Totuşi m-au impresionat şi mai mult organele de intervenţie care au actionat în 5 minute, dar să vă spun şi mica confuzie, întâmplare sau ce a fost.

Aveam nevoie de bani pentru a consuma un suc prin Piteşti, cash nu mai aveam şi zic să mergem la un bancomat. Cum BT nu am văzut prin zonă, am apelat la bunătatea BRD-ului de a-mi elibera câteva „hârtii” din contul meu. Coincidenţă sau nu, alarma de la BRD se declanşează şi începe să ţiuie asurzitor. M-am uitat prin jur să văd care a făcut „o gluma proastă” şi nu văd pe nimeni, dar nici eu nu m-am agitat. Scoteam doar nişte bani dintr-un bancomat, totul legal.

Plec de la bancomat şi la 5 metri mă opreşte poliţia care mă ia la întrebări. Mi-a cerut actele, cardul, a verificat datele mele, dar totul s-a terminat cu bine. În acest timp, pe lângă noi trec 2 agenţi de la intervenţie. Nu prea erau ei atleţi şi burta le ajungea la gură, dar au intervenit cât s-a putut de repede, asta poate şi pentru că erau într-o clădire vecină. În alte zone se fură bancomatul cu totul şi nu apare nimeni.

Ce am observat:
– condiţia fizică lipseşte la agenţii de intervenţie şi la poliţai.
– nu există prezumţia de nevinovăţie. Te consideră infractor până la proba contrarie.
– tratat de sus, fără politeţe.

credit foto www.totalsecurity-inter.ro

You may also like

Din experienţa mea cu băncile
Poliţia în acţiune la FC Timişoara şi Dinamo Zagreb
O poveste cu BCR-ul
Târziu în noapte

1 Response

  1. Daca te pui cu organul statului ti-o iei pe coaja. Dumnealor ‘e’ cei mai tari pentru ca dumnealor ‘face’ legea.

    Din experienta mea de pana acum…daca am intalnit unul-doi politisti fara fumurile din dotare e bine. Probabil ca asa ii invata in academie, sau probabil ca asa devin o data cu marirea aparatului digestiv. Trebuie analizat.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Un tratament pentru nervozitate?

Duminică am fost cam ciufut şi nu prea am avut chef de nimic, nici măcar să ies din casă. Nu...

Închide