Iubiti IE (Internet Explorer)?

Eu nu si nu l-am „iubit” niciodata. Sunt mirat de faptul ca peste 50% din utilizatorii de internet inca mai folosesc IE. Blogul meu este citit in proportii de aproximativ 50% de utilizatori de IE.

Zilele trecute citeam o stire despre acuzatiile aduse de UE la adresa Microsoft. Plangere depusa de „Opera”.
Comisia Europeana (CE) a acuzat Microsoft ca obstructioneaza competitia prin includerea sistemului de navigare pe web Internet Explorer in pachetele Windows (citat din hit)

Microsoft are la dispozitie 2 luni sa decida ce face cu IE. Se pare ca-n Windows 7, IE va fi optional. Va oferi posibilitatea utilizatorilor de Windows sa scoata IE.

Cat despre acuzatiile aduse si amenda data de UE, nu mi se pare normal. Microsoft a facut Windows si IE. E normal sa le uneasca. Opera oricum nu are nici o putere in fata „gigantilor”. De ce se mai agita nu stiu nici eu.

Fiecare e liber sa utilizeze ce browser de internet doreste, dar eu recomand Mozilla Firefox.

10 păreri la “Iubiti IE (Internet Explorer)?

 1. Tzukune

  FireFox rulz… si Chrome e bun, dar ma enerveaza ca nu salveaza anumite date.

  Astia care au facut Opera sunt invidiosi pe Microsoft ca sunt puternici.

 2. Sorin Autor articol

  Catalin crezi ca daca Microsoft va elimina IE din sistemul de operare, oare balanta browserelor se va schimba?

 3. silviu

  oricum sa aduci firefox de pe net iti ia cam 3 minute :))…dar lenea e mare…si multa lume s-a obisnuit cu IE ca daca tot vine sistemul instalat cu el…de ce mai aduc altul…cam asa se gindeste…plus…ca la anumite firme datorita politicii de securitate nu ai voie sa instalezi altceva pe pc(nu ai drepturi)…si asa IE cistiga :)…cind va fi scos lumea se va reorienta…

 4. Ciolitto

  Scoatere browser-ului IE din sistemul de operare va schimba categoric balanta.
  Eu folosesc Opera si Google Chrome si sunt multumit de amandoua. Opera cateodata mai face figuri si cand sunt multe taburi deschise se mai blocheaza. Daca Google Chrome va introduce „Speed Dial” si feed reader, atunci voi renunta cu siguranta la Opera.
  Mozilla foloseam doar la scoala insa tot la Opera am ramas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *