13
Oct
2009

Joaca cu setările în reţelele sociale

La webstock 2009, Bogdana Butnar (MRM Worldwide) a avut o abordare paranoică a reţelelor sociale, dar interesantă. Sunt de acord cu ideea că oamenii îşi pot face o parere despre tine doar urmărind reţelele sociale pe care activezi, dar asta ţine foarte mult de tine şi de ceea ce faci tu pe aceste reţele sociale. E greşit să judeci un om doar dupa modul în care utilizează twitterul, facebookul etc.

În această prezentare, Bogdana ne-a povestit şi despre cum a făcut un test pe facebook, completând diferit „Relationship Status„. Când punea „In a Relationship„, prietenii o sunau şi o felicitau, când punea „Single” prietenii o compătimeau şi cereau detalii. Deci mulţi credeau ceea ce vedeau:) şi reacţionau la statusuri.

Am făcut şi eu un test. Pe 20 septembrie am setat câmpul „Interested In:„, de pe facebook, cu „Men„. Abia astăzi, Olix a observat şi a dat pe twitter: „Interested in… Men? @SorinRusi ti-a hackerit cineva contul de facebook?” şi „http://twitpic.com/le54k – Deci @SorinRusi e single si e interested in men? Sorin? Ce intelegem noi de aici?„. Şi cu multe RT-uri din partea unor prieteni, amici etc.

În Concluzie: Miile de persoane, care îţi urmăresc conturile de pe reţelele sociale, chiar se uită la setările făcute de tine şi, în special, la „Relationship Status” şi „Interested In„. În funcţie de ceea ce setezi, îşi pot face păreri despre tine, aşa că tu alegi:). Gata, am revenit la setările normale, adică Interested In:Women şi voi lăsa „Single” chiar şi  după ce mă voi însura, prietenii ştiu de ce.

You may also like

Daca n-ai facebook – NU EXISTI
The Social Network – 1 milion de $ sau 1 miliard de $?
TweetDeck 0.32
Internetics BeerTweetMeet – poze

4 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cade Guvernul…

Azi se votează o moţiune în urma căreia este posibil să cadă copacul Guvernul....Aşa că le fac o dedicaţie celor...

Închide