5
Mar
2010

Jocuri de societate – board games

Sunt un mare fan al jocurilor de societate si al intalnirilor de acest fel. Tin minte, cand eram copil, ca parintii mei se intalneau cu mai multi prieteni de familie si jucau: sah, table, rummy, monopoly etc. Mai o sticla de vin, mai o bere si uite asa treceau week-end-urile.

In prezent ei s-au lasat de acesta meserie si m-am apucat eu. Spre norocul meu, am gasit o mana de oameni pasionati de astfel de jocuri care au lansat si un site dedicat – boardgamesmania.ro. O modalitate perfecta de relaxare, la sfarsit de saptamana, in compania unor prieteni la un catan, risc, monopoly si ce jocuri mai sunt. O bere, o gluma, o vorba buna si uite asa ne detasam de stresul cotidian.

Daca si tu esti pasionat de jocuri de societate, urmareste lista evenimentelor si vezi cand se fac intalniri in orasul tau. Iar daca ai cont de twitter, urmareste @bgmania si #boardgamesmeet pentru a fi la curent cu noutatile. Tie ce iti place sa te joci?

You may also like

Voi cum va relaxati in weekend?
Weekend de decembrie 2009
Coloniştii din Catan
Idee bună de publicitate

2 Responses

  1. Si noi suntem pasionati de boardgames. Avem primul blog romanesc dedicat acestui fenomen. Am incercat sa strangem cat mai multa informatie in limba romana. Ne plac: Power Grid(Reteaua energetica), Agricola, Railroad Tycoon.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Sa zambim pentru noi (guest post)

Post scris de Oana-Maria Racheleanu Imi plac momentele din viata mea care par reclame de la Orange. Atunci cand baiatul...

Închide