11
Iun
2009

Joi, 11 iunie: Fusion Nights – petrecere pentru Maria

În câteva minute, sau zeci de minute o să merg şi eu în Cabaret Oldies unde va avea loc Fusion Nights – petrecerea prietenilor Mariei. În fiecare joi trupa Hi-Q ne aşteaptă la Fusion Nights să ne distrăm. De data aceasta e ceva mai special pentru că susţinem cauza Mariei.

La numai 5 ani, Maria Chiritescu se luptă cu Tirozinemie de tip 1, o boale foarte rară şi gravă, fiind caz unic în România. Viaţa ei se numară în ore, iar costurile pentru tratamentul său sunt de 3.000E/lună. Va urma acest tratament toată viaţa!

Prin iniţiativa Europa FM, cu sprijinul Vodafone, Orange şi Cosmote, o putem ajuta cu toţii foarte uşor pe Maria. Cu un SMS gol la numarul 848 puteti dona astfel 2E pentru a salva viaţa acestei fetiţe.

Pana la urma 2 EUR nu mai înseamnă nimic pentru noi, dar pentru ea poate însemna încă o luna de tratamente. Haideţi să facem impreuna puţina lumină în viaţa acestei fetiţe de numai 5 ani, care în loc să se joace cu păpuşile, ea învaţă holuri de spital. Vino la Fusion Nights, la Cabaret Oldies, strada Bacani nr. 3, astazi 11 iunie de la ora 20. Eu merg să ma distrez şi să ajut. Vii şi tu?

(monden.info)

You may also like

Weekend de decembrie 2009
Girls Night Out – o seară magică
Crist(ea)mas Blog Party 2009
Lecturi Urbane pe 15 decembrie – totul este o distracţie

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cum sunt mai frumoşi, cu silicon sau naturali?

Grea întrebare. Voi ce credeţi?

Închide