Jucarii cu radiocomanda

Imi place sa ma joc cu jucarii cu radiocomanda. Chiar daca ele sunt dedicate copiilor, sunt cateva care merita toata atentia. Am fost la 4tuningFestival si am vazut 2 masini cu radiocomanda. Au reusit sa adune mai multi spectatori decat drifturile sau masinele expuse. Pot spune c-au concurat de la egal la egal cu damele care se tot frecau de masini.
Monster Truck

Porsche

Imi place mult masina cu radiocomanda Sonic motor termic 1:10. Nu cred ca trebuie sa fiu copil ca sa ma joc cu asa ceva. Sunt persoane trecute cu mult de perioada copilariei care sunt pasionati de asa ceva.

4 păreri la “Jucarii cu radiocomanda

  1. DJAx3L

    Si eu am un Porsche exact ca si al tau, doar de culoare rosie si fara eleron. Il primisem din Germania prin 98. Il mai am, e intact, intreg, desi a suferit multe cu mine posesor. Vezi ca se pot da cauciucurile jos :))))) eu le dadeam jos si le spalam dupa ce mergeam cu masina afara. Chiar! Nu am vazut copii in zilele noastre sa se mai joace cu asa ceva, cel putin pe astia de la bloc care-s mici nu ii vad. Tot timpul cand ies si ma duc undeva sau vin, ei vorbesc de Lineage, o tampenie de joc.

    DJAx3L´s last blog post..Testele de personalitate

  2. superadminu

    Eu n-am masina , am un avion Cessna 182. Avand in vedere ca nu sunt „pilot de elita” recunosc ca mi-a fost de mare ajutor simulatorul (m-am jucat ceva vreme pe pc, pana l-am scos la aer…) 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *