11
Mar
2009

KFC la RoBlogFest

KFC sustine blogosfera romaneasca in cadul RoBlogFest. KFC Romania a ales sa spijine categoria Blog Colectiv, iar la petrecerea de maine, 12 Martie din Club Fabrica, in timpul Happy Start, cei prezenti se vor putea bucura de produsele KFC. Deci maine mancam KFC. Primul venit primul servit:).

Roblogfest este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului în ceea ce priveste bloggingul in particular sau comunitatea de internet din Romania in general si singura competitie nationala care premiaza excelenta din blogosfera – popularitatea, profesionismul sau modul de folosire a mediului din jurul unui blog.

Prima editie a avut loc în 2006 iar scopul Festivalului din internetul romanesc este de coagulare a comunicarii bloggerilor din Romania.

Restaurantele KFC sunt prezente pe piata din Romania inca din 1996 cand s-a deschis pentru prima data un restaurant pe locul cunoscutului magazin Leonida. In anul 2008 restaurantele KFC Romania au inregistrat o cifra de afaceri de 40,5 milioane de Euro cu o crestere de 25% fata de anul 2007.
In medie pe zi, in toate restaurantele KFC din tara se vand aproximativ 1,7 tone de aripioare picante, peste 3 tone de Crispy Strips si peste 2 tone de bucati de pui.

You may also like

Olimpiada 2.0: Castigatorii
Olimpiada 2.0.1
ZBB – Ziua Bloggerilor Bucuresteni – 30 MAI 2009
Cum a fost la RoBlogFest 2009?

4 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Spanzuratoarea Online

Denisuca mi-a amintit de "Spanzuratoarea". Asa ca l-am afisat si eu ca sa ma joc cand am chef. Si ce...

Închide