11
Aug
2012

„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park

Magic World Developments anunță deschiderea primului parc al celui mai mare complex de agrement din România, Divertiland Multi Entertainment Park. Parcul acvatic La Plajă va fi deschis publicului începând cu data de 14 august, între orele 09:00 – 22:00 (toboganele vor fi închise la ora 21:00). Prețul de intrare variază între 40 si 70 RON*. Vor fi puse gratuit la dispoziția vizitatorilor următoarele servicii : parcare privată, securizată, vestiare, șezlonguri, umbrele. Parcul se află pe strada Divertismentului, nr. 2, adiacent autostrăzii A1 București-Pitești, la 13 km de centrul capitalei.

Accesul în parc
Divertiland funcționează în sistem cashless/cardless, pe bază de brățări RFID, un sistem foarte popular în marile parcuri de distracții ale lumii. Printre avantajele acestui sistem se numără: efectuarea rapidă și în siguranța a tranzacțiilor, precum și monitorizarea contului clientului și încărcarea cu bani chiar de către client în mai multe puncte special amenajate în parc.

Despre atracțiile parcului acvatic La Plajă
Capacitatea parcului La Plajă este de circa 7.000 vizitatori zilnic. Vizitatorii se vor bucura pentru prima oară în București de piscina cu valuri “Monsoon Lagoon” – principala atracție a parcului, care recreează atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite mărimi și forme. Tot aici, peste 27 tobogane îi asteaptă pe amatorii de senzații tari. Foarte apreciate sunt toboganele multi-bandă “Geronimo”, cele de cădere liberă “Wahoo” și „Banzai”, toboganul de viteză “Yihaa”, iar pentru cei curajoși, Boomerango și Super Bowl sunt cele care fac “ravagii”. Parcul este parcurs de o piscină realizată inelar, cu o lungime de peste 500 de metri, denumita râul leneș Wakkatoja, ce are în centru o atracție acvatică de joacă, “Splash Attack”, poreclită și Cetatea Ploii, construită pe mai multe niveluri și echipată cu 70 de elemente de joacă – un adevărat labirint al distracției pentru cei mici și nu numai.

Vizitatorii parcului acvatic vor dispune de zona de 3.000 de metri pătrați de plajă cu nisip, restaurante, snack baruri, cafenele, spații comerciale, unitate medicală, zone de joacă pentru copii, zona pentru petreceri, scena multifuncțională și terenuri de volei de plajă. Parcul La Plaja oferă, de asemenea, peste 20 de foișoare private, pentru grupuri de prieteni și familii, ce își doresc intimitate. Acestea sunt însoțite de servicii extra : servire din partea staff-ului, masă, scaune, șezlonguri, toate puse la dispoziția clienților prin închiriere. Parcul oferă spații indoor pentru organizare de evenimente corporative, concerte și aniversări.

Poze de „La Plajă„!

* Accesul la parcul acvatic La Plajă în timpul săptămânii îi va costa pe adulți și pe copiii peste 1,2 metri – 50 RON. Copiii mai mici de 1,2 metri vor plăti doar 40 RON.
• Programul after-work din timpul săptămânii implică un cost de 40 RON, cu intrare între orele 18:00 – 22:00.
• Aventurile de weekend vor costa 70 RON pentru adulți și 50 pentru copiii cu înălțimea sub 1,2 metri.
• Programul after-work din weekend, cu intrare între 18:00 și 22:00, are valoarea de 60 RON.
• Studenții beneficiază de reduceri, în timpul săptămânii, ei plătind doar 45 RON, iar în weekend 55.
De asemenea, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, familiile cu peste 2 copii vor beneficia de reduceri de 50% pentru accesul copiilor.

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus
Iarna pe uliţă – varianta februarie 2012

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Joacă şi tu în videoclipul tribut Red Hot Chili Peppers

Nu cred că mai este o noutate că Red Hot Chili Peppers va concerta în România. Evenimentul va avea loc...

Închide