1
Sep
2008

La rascruce de drumuri – finalul

Acum cateva zile v-am relatat o povestioara despre 2 tineri. Va spuneam atunci ca cei doi ajung sa fie iar impreuna dupa o lunga despartire si tanarul afla ca iubita lui este insarcinata in luna 4, ei fiind impreuna de doar 3 luni, deci copilasul nu-i al baiatului. Tipul fiind la rascruce de drumuri, v-am intrebat si v-am cerut parerea cu privire la aceasta situatie, daca ati fi fost in locul baiatului. Eu vin acum si va spun si finalul povestioarei.
Tipa prefera sa pastreze copilul si doreste si dragostea traita in adolescenta alaturi de acest tanar. Cand cele 2 destine ale lor s-au reunit, cei doi au fost de nedespartit, iar copilasul dintre ei nu a facut altceva decat sa-i uneasca si mai mult. Cu toate ca nu era el tatal natural, a continuat sa-l creasca ca si cum ar fi fost al lui. Dragostea si fericirea dintre ei, le-au mai adus inca un copilas, de data aceasta rod al iubiri lor. Cei 4 au format o familie fericita si ca o poveste, „au trait fericiti pana la adanci batraneti”. Cat despre tatal natural, acesta a negat existenta copilului si a refuzat sa-l recunoasca ca fiind al lui. Acest lucru nu a facut altceva decat sa-i dea sansa viitorului tata sa-l declare ca fiind al lui.
Acum si parerea mea: „Eu am stat si m-am gandit in mai multe variante, insa am tras doar o singura concluzie. Daca eu as fi in situatia tipului, as alege si iubirea si copilul. Atat timp cat ea imi dovedeste clar ca ma iubeste, ne dovedem ca ne iubim si dorim sa facem casa impreuna, atunci o accept si cu copilul. Pana la urma acel suflet are nevoie de 2 parinti. Tatal natural nu merita sa fie tata atata timp cat el a negat copilul si a preferat sa fuga in lume inloc sa-si creasca propriul copil. Eu o iubesc pe ea, ea isi iubeste copilasul, ca o concluzie nu ramane decat sa-i iubesc pe amandoi. Uneori dragoste si iubirea dintre 2 oameni poate invinge si cele mai urate momente.”

You may also like

Îmbrăţişări Frânte – Los Abrazos Rotos (2009)
Two Lovers – Iubire la New York (2009)
Şi băieţii plâng
O întrebare pe zi – Cum reacţionezi?

4 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Imagini de la Class One Romanian Grand Prix

Dupa cum va anuntam in alte articole, in acest week-end a avut loc Class One Romanian Grand Prix pe plaja...

Închide