31
Mar
2009

La revedere, la revedere


S-a facut atata valva inaintea meciului Romania 2 – 3 Serbia, acum se face valva dupa. Oricum am fost umiliti si echipa Romaniei nu a jucat fotbal, eventual a jucata ceva tenis de masa. E greu sa pui esecul pe umerii antrenorului, ca nu el a fost in teren, dar el a facut echipa care trebuia sa joace fotbal. Jucatorii parca erau legati la picioare si nici schemele nu prea le-au avut la ei. S-a dus si ultima speranta de calificare la mondialele din 2010.

Acum vine meciul cu Austria si se tot spera la o minune. Nu, eu nu mai cred in minuni dupa meciul de sambata. Nu cu Piturca pe banca tehnica. Asa ca-i spun „La revedere„. Ii recomand sa plece de la conducerea nationalei, nu ca as avea ceva direct cu dumnealui, dar e mai bine pentru toti. Se cauta tap ispasitor si asa cum e si normal, antrenorul e vinovat. Piturca e cam inganfat si e spre binele lui sa plece, sa nu ajunga sa fie cel mai penibil antrenor pe care l-a avut Romania.

Cat despre fotbalul din Romania, jalnic. Certuri la nivel de cluburi, certuri intre jucatori, certuri la nivel de federatie, certuri peste tot in fotbal, asta e fotbalul din Romania.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

3 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Traian Basescu presedinte partea 2

Am inceput un sodanj pe 16 martie. In cele aproximativ 2 saptamani lumea a votat si surprinzator reiese ca Traian...

Închide