24
Ian
2009

La vanatoare de promotii

Cine mai are bani pusi la saltea, acum e momentul sa iasa la vanatoare de promotii. Am vazut in magazine foarte multe promotii. Preturile la electrocasnice si la produsele de consum au scazut. Eu urmaresc sa vad promotii la monitoare. Cu CRT-ul meu nu se mai poate. Simt nevoie de LCD mai mare.

You may also like

Cum câştigi un laptop Acer Aspire AS5516-5474?

4 Responses

  1. Chiar sunt promotii peste tot si am incercat sa profit la maxim. Preturile sunt mult mai bune decat de obicei, parca incep sa se apropie de cele din UE.

  2. Poti incearca Horizonul ala care s-a vandut ca painea calda pe la toate magazinele.Are un raport calitate/pret excelent.
    Sau daca tii foarte mult la design cum este si cazul meu poti merge pe un Samsung 2032BW,monitor pe care-l am de 3-4 luni.

  3. dandana

    de cand cu criza, parca promotiile sunt tot mai consistente. Ma uitam de exemplu la frigidere (ca tot cautam sa-mi iau unul), diversi producatori au inceput sa ofere chiar si cate 5 ani garantie la produse, ceea ce e ceva fata de cei 2 ani garantie clasici, mai ales cand vine si de la un producator de renume

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Space Buddies (2009)

Regizor:Robert Vince; Scenaristi:Kevin DiCicco, Anna McRoberts, Robert Vince; Genul: S.F. / Familie; Durata: 84 minute. Am gasit filmul Space Buddies...

Închide