Lansare LG Full HD LCD TV LH5000

LG LH5000
Seara trecută, LG Romania a lansat un nou TV LCD ce va face revoluţie pe piaţa de profil. Este vorba de noul LG Full HD LCD TV LH5000. Lansarea a avut loc într-un cadru festiv, Very Important Party LG, la care au participat bloggeri, jurnalişti şi specialişti în tehnologie. Pentru mai multe detalii tehnice şi pentru a înţelege ce este special la acest TV LCD, vă invit să accesaţi pagina producatorului la LG LH5000.

Pe langă distracţia oferită şi lansarea televizorului, s-a anunţat şi noua campanie LG pe bloguri. O campanie bine gândită, dinamică şi distractivă, în proiect fiind implicaţi 4 bloggeri influenţi din România: Bobby Voicu, Cristian Manafu, Victor Kapra şi Dobro. Aceştia vor organiza, fiecare pentru el, câte un concurs în urma cărora va fi desemnat câte un câştigător al acestui minunat LG LH5000. Luni începe nebunia aşa că multă baftă. Abia aştept să particip şi eu…:).

Legat de petrecere nu am decât cuvinte de laudă. Localul Loggia Bar&Lounge a fost plin şi am văzut foarte multa lume nouă. A fost distractiv, s-a cântat (Arhi a făcut senzaţie la karaoke), s-a dansat, ne-am jucat pe Wii (am luat bătaie de la Etherfast), în concluzie ne-am simţit bine. Încă o data s-a demonstrat că bloggerii ştiu să se distreze şi evenimentele LG sunt printre cele mai reuşite.

Fotografii de la eveniment la Victor Kapra.

3 păreri la “Lansare LG Full HD LCD TV LH5000

  1. Pingback: Arhi - Elvis al Romaniei | Blogu` Lu` Sorin

  2. Pingback: Sa castigam televizorul… | Blogu` Lu` Sorin

  3. Pingback: Retrospectiva 2009 | Blogu` Lu` Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *