30
Iul
2009

Lansare Noul Volkswagen POLO

Într-un cadru de sărbătoare, pe terasa restaurantului „La Gondola„, Volkswagen a lansat şi în România noul POLO. Evenimentul a început în jurul orei 12.30 cu discursul domnului Brent Valmar (1), apoi a urmat discursul tehnic sustinut de Matei Albulescu (2) şi prezentarea noului POLO, pentru că el era în centrul atenţiei.

Producătorul a pus accent pe 3 indicatori care au contribuit la naşterea noului Volkswagen POLO: preţ, design, calitate. Preţul de pornire este de 10 552 EUR (cu TVA). Va fi vândut în 3 linii de echipare (trendline, comfortline, highline) şi cu 6 motorizări (3 diesel, 3 benzina) în prima fază, urmând ca spre sfârşitul anului să mai apară 2 motorizări (1.2 TSI 105 cai şi 1.4 TSI 170 cai).

Designul este mai sportiv, fapt ce-l face să se adreseze unui target mai tânăr. Conform testelelor EURO NCAP, noul POLO are 5 stele şi acest lucru ne demonstrează că Volkswagen nu a tăiat din calitate şi a mers pe aceeaşi linie de dezvoltare.

După ce am văzut noul POLO, mi-am cam schimbat părerea despre acest model. Chiar e o maşină cu tentă sportivă şi are un design plăcut. Este micuţă dacă o priveşti din exterior, dar spaţioasă şi confortabilă la interior. Consumul se anunţă a fi destul de redus, cât despre preţ nu mai am ce să spun. Pentru traficul din Bucureşti şi criza din România, aş putea spune că e maşina perfectă.

Note de subsol:
Brent Valmar – Director General Porsche Romania
Matei Albulescu – Directorul marcii Volkswagen in Romania

Multumiri lui Bogdan ca m-a delegat din partea automotorclub.com. Îi mulţumesc şi lui Mihai, el a fost capul răutăţilor:)

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

8 Responses

  1. „După ce am văzut noul POLO, mi-am cam schimbat părerea despre acest model” de fapt recunoaste, ti-ai schimbat parerea (in bine) cand ai aflat ca eu am Polo… chiar daca nu am modelul cel nou.

  2. @Raluxa daca ma plimbai si cu POLO, poate ca mi-o schimbam inainte sa-l vad pe cel nou:). Insa mi-a placut Passatul si eu am o parere buna despre Volkswagen.

  3. Pingback : Ultimul weekend de vară | Blogu` Lu` Sorin

  4. Pingback : Retrospectiva 2009 | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Să traducem cu Babylon 8

Am avut bucuria de a testa Babylon 8, un instrument de traducere. La prima vedere nu cred ca aţi inţeles...

Închide