16
Feb
2011

LaptopNews.ro este in razboi

De 2 zile, laptopnews.ro se afla intr-un mare razboi cu rivalul playtech.ro. Batalia s-a cam incins, peste tot numai tipete si arme. Ma rog…mai mult tzatze pe unele teritorii:). laptopnews.ro vs. playtech.ro este prima batalie din Blogwars, un taram fermecat unde lupta se da intre tastaturi si minti destepte.

Dar fiti atenti cum sta treaba:

Până la BLOGWARS 2011, vă invităm la un “antrenament” ca Reporter de răzBLOG. Cele două site-uri care se întrec în luptă au scris câte un articol despre ASUS UL36JC – întruchiparea conceptului de laptop. Voi puteți vota materialele în calitate de Reporteri de răzBLOG, completând chestionarul de pe www.blogwars.ro până duminică 20 februarie, ora 23:59. Una dintre întrebările din chestionar se referă la susținerea unuia dintre cele două articole. Acestea pot fi citite la următoarele adrese:

Va fi desemnat câștigător site-ul care va strânge cel mai mare număr de suporteri din rândul Reporterilor de răzBLOG participanți la chestionar. Din rândul acestora se va desemna prin tragere la sorți Reporterul de răzBLOG câștigător al unui netbook ASUS EeePC.

Deci, completează chestionarul, votează articolul laptopnews.ro și câștigă netbook-ul Asus Eee PC 1008P Karim Rashid! Eu zic ca premiul merita 5 minute din timpul vostru:).

Orice vot conteaza si ne bazam pe el! Daca sustineti laptopnews.ro, ma sustineti pe mine:). Va promit ceva frumos dupa duel, asta doar daca vom castiga:).

Gata pauza. Ma intorc pe front.:)

You may also like

2 ani de LaptopNews.ro
Aplicaţii înscrise la competiţia Smart IT
Câştigă o tabletă Asus cu LaptopNews.ro şi Vexio.ro
Sondajul Laptop News si cateva statistici de trafic

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Rasul face bine la…suflet

In 2011, mi-am propus sa zambesc mai mult. Vreau sa fiu mai optimist, sa vad partea plina a paharului si...

Închide