5
Ian
2011

LaptopNews.ro implineste astazi 1 an

Mare sarbatoare in sufletul meu! LaptopNews a implinit 1 an. Unicul site romanesc dedicat in exclusivitate portabilelor, aniverseaza astazi un an de la aparitia sa in mediul online.

LaptopNews.ro a împlinit astăzi 1 an şi, cu ocazia aniversării, trecem în revistă cele mai importante lucruri petrecute prin 2010. Site-ul s-a lansat oficial pe data de 5 ianuarie 2010 şi a adunat până acum aproximativ 170.000 de vizitatori unici, peste 50 de review-uri şi aproape 1400 de articole. (Vezi detalii pe LaptopNews.ro)

Pentru mine a fost un an greu, cu multe provocari, hopuri, incercari, dar si cu multe impliniri si reusite. Nu este usor sa treci de la angajat la antreprenor. In primul rand, vreau sa multumesc echipei pentru ca s-au implicat in acest proiect, pentru ca m-a inteles la momentele grele si ne-am bucurat impreuna la momentele bune. Pot spune ca am o echipa foarte buna si sunt mandru de ea. Sper sa fim la fel de uniti si in 2011 si sa obtinem si mai multe rezultate bune!

Vreau sa le multumesc tuturor pentru sustinere, pentru sprijinul acordat, pentru ca au fost alaturi de mine direct sau indirect. Le multumesc partenerilor din agentiile de PR, din birourile locale ale producatorilor, din magazinele online.

Dar cel mai important, vreau sa-i multumesc unui om deosebit care a crezut in mine si sper ca mai crede, care m-a invatat si mi-a indrumat pasii in business. Si ca tema pentru 2011, vreau sa fiu mult mai organizat si mai eficient in activitatea mea si vreau sa-i demonstrez ca nu si-a pierdut timpul cu mine.

Nu stiu ce sa va mai spun. Am emotii! Va multumesc!:)

You may also like

Câştigătorul laptop-ul ASUS K53SV…
Examen de la ASUS Romania şi Laptop News
LaptopNews.ro primeşte o investiţie de 30 000 EUR
Roblogfest 2011 – Laptop News locul 2 la tehnologie

6 Responses

  1. La mulţi ani, mă… Să dea Domnul să sărbătoreşti şi centenarul. 🙂 Mă bucur când văd măcineni că răzbat pe drumul succesului. Nu cred că mă ştii, sunt ceva mai mare ca tine, e diferenţă cam de o promoţie între noi, dar asta are mai puţină importanţă. Te bag în blogroll.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Castiga un joc Fifa 11 sau Need for Speed Hot Pursuit

Azi este ultima zi cand te mai poti inscrie la concursul Fifa 11 şi Need for Speed Hot Pursuit de...

Închide