6
Ian
2010

LaptopNews.ro – totul despre portabile

Astăzi am lansat, cu surle şi trâmbiţe, dar şi cu multe emoţii, proiectul LaptopNews.ro. Mi-a luat mai bine de 6 luni ca să gândesc proiectul şi să-l pun în practică. Mai sunt multe chestii de făcut, de implementat şi de finisat, dar l-am lansat într-o versiune beta şi va creşte o data cu formarea comunităţii.

Despre LaptopNews.ro
Am lansat acest proiect pentru că fiecare dintre noi are sau îşi doreşte un laptop, mini-laptop, tablet PC şi implicit are nevoie de informaţii, sfaturi şi soluţii la problemele ce aparţin de acest domeniu; pentru că nu toţi avem cunoştinţe solide în domeniu, avand nevoie de ajutor pentru a face o achiziţie bună în conformitate cu bugetul şi necesităţile fiecăruia; pentru că este evidentă nevoie de o sursă de informaţii imparţială şi realistă, care să evite nebunia ideilor preconcepute şi a recomandărilor subiective faţă de un produs sau un brand.

Vă vom oferi ştiri cât mai proaspete, sfaturi utile, review-uri obiective, vom explica tehnologia, vă vom ajuta să vă alegeţi portabilul care vi se potriveşte şi o să vă sprijinim în a vă rezolva problemele legate de laptopuri. O să încercăm să vă punem la dispozitie driverele necesare şi service-urile autorizate pentru fiecare brand în parte.

Acum când piaţa portabilelor este în plină ascensiune în România, chiar şi în condiţii de criză, cred că un asemenea proiect va fi util. Nu pot să vă ofer mai multe informaţii despre proiect, mai bine vă las pe voi să le descoperiţi de-a lungul timpului. Şi acum la treabă!

You may also like

10 motive pentru care mi-am luat smartphone
Cum sa ceri corect ajutorul
Castiga un joc Fifa 11 sau Need for Speed Hot Pursuit
Daca n-ai facebook – NU EXISTI

6 Responses

  1. Pingback : Asus Eee PC 1201HA – primul portabil venit în teste | Blogu` Lu` Sorin

  2. O sa tot intru pe site-ul ala ca vreau sa-mi schimb dell`ul cu … nu stiu cu ce! As trece de la 15.4` la ceva mai mic, dar nici la jucariile alea de 10 sau cat or fi … asta imi place .. de Asus`ul de l-ai prezentat in ultima postare, doar ca procesorul e cam slab + e Asus ce Dumnezeu! Vreau un laptop mai de firma si care inspira fiabilitate si siguranta. Nu ca dell`ul ar Fat frumos dar acum 2 ani era o mare smecherie treaba cu core duo 2 bla bla si 4 gb RAM d-asta m-a si costat mult! Astept sa vad ce mai prezinti!

  3. Pingback : LaptopNews.ro « Panciuc

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Concurs: 5 invitaţii exclusive pentru RevvNation!

Pentru curioşi şi necunoscători, RevvNation este un MMO RPG, text based, browser based, car themed game.:D Ştiu, descrierea e lungă,...

Închide