Launch48 – lansează un proiect online în 48 de ore

Încep prin a-l felicita pe Cristi Manafu pentru aducerea proiectului englezesc Launch48 şi în România. Acesta este un eveniment în cadrul căruia se vor dezvolta mai multe proiecte pentru online. Partea frumoasă este că se vor face în 48 de ore, fără prea multe pregătiri în prealabil. Proiectul este o nouă provocare pentru internauţii din România.

Treaba stă în felul următor, dacă ai idei de proiecte pentru online, le trimiţi la office @ evensys.ro până pe 4 decembrie, respectând câteva criterii: numele persoanei care o propune; idea şi problema ce se doreşte rezolvată; modelul de business şi strategia de monetizare propuse; piaţa ţintă şi competiţia. Participanţii pot fi din domenii variate de activitate şi cu nivele diferite de experienţă în industria online.

Pe data de 7 decembrie, în cadrul unei sesiuni de preselecţie, se vor alege ideile finaliste, se vor forma echipele şi se va da startul. Acestea vor fi consiliate, pe parcursul celor 48 de ore, de o echipă de mentori şi un board, format din specialişti cu experienţă în domeniu. Totul se va desfăşura la hotel Marriott, în săli special amenajate. Pe 9 decembrie se vor prezenta „produsele” finale.

Totul se va desfăşura în cadrul NetCamp, Launch48 Romania înlocuind vechiul Net Start-Up. Succes celor ce se vor înscrie în această competiţie. Abia aştept să văd ce proiecte cu potenţial se vor naşte, dacă vor fi.

3 păreri la “Launch48 – lansează un proiect online în 48 de ore

  1. Pingback: Launch48 – proiectele prezentate la NetCamp 2009 | Blogu` Lu` Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *