lavinia-tandara

Lavinia vrea să cânte la chitară

Viaţa este crudă uneori, fără să înţelegem de ce, cu foarte mulţi dintre noi. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Laviniei, o fetiţă de 13 ani care s-a născut într-o lume a tăcerii, dar cu visul de a cânta la chitară.

lavinia-tandara

În momentele următoare, o veţi cunoaşte pe Lavinia. O fetiţă de 13 ani, cu un vis – să cânte la chitară. Aparent, nu pare mult. Dar pentru ea, e totul. Lavinia nu aude. Fundaţia Mereu Aproape, Observator şi Antena 3 se implică în această campanie şi ne invită pe toţi să-i întindem o mână de ajutor. Lavinia s-a născut într-o lume a tăcerii. Dar are şansa să fie un copil normal. Are nevoie de 30 000 EUR pentru un implant cohlear. Pare o sumă mare, dar o putem ajuta cu un gest simplu, să donăm minim 2 EUR la SMS la 848.

Am strâns sume şi mai mari, sper să reuşim să strângem şi suma aceasta. 2 EUR x 15 000 de SMS-uri = 30 000 EUR = o viaţă normală şi un vis împlinit pentru Lavinia

Este un copil care merită o şansă la normalitate. Să vă gândiţi că, peste ani şi ani, poate fi un ambasador al României.

Mai multe informaţii pe site-ul fundaţiei – fundatiamereuaproape.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *