7 păreri la “Legea pumnului

 1. fanel

  Asta era articol sau mesaj pentru twitter :)))

  Astia 3 sunt nebuni cu capu, se cearta aiurea in tramvai, tramvai cu care nu mai circula niciunu :))

 2. Sorin Autor articol

  Nu e pentru twitter. L-am scris pentru ca vreau sa ramana in arhiva.

  Eu inteleg ca unu se crede tarzan si are impresia ca se bate cu o jungla intreaga, dar de data asta eu tin cu jungla. Tarzan nu aplica „legea pumnului” la orice.

 3. Sorin Grumazescu

  Nu. Sub nici o forma. Dar pana la urma Zoso nu a facut nimic iesit din comun. S-a fotografiat langa o masina. 🙂 De cealalta parte, Mircea a scris si el pe blogul „propriu si personal” niste chestii. Amenintarile scrise nu se iau in consideratie.
  Asa scriu si eu „sa vezi ce pumni ti-oi da tizule, de ti se restarteaza pc-ul”. Ma bagi in seama?! 🙂

 4. Alinush

  Aici gresiti. Nu luati de bun tot ce zice Badea, nu e Mesia, asa cum singur spune, trebuie sa faca putina gargara. Trebuie sa iasa in evidenta, a inceput pe stilul asta de mahalagist, il continua, isi face perfect treaba si din punctul asta de vedere e un profesionist. Isi joaca rolul. Ce e atat de greu de observat? Modul in care se exprima l-a facut popular.

 5. Cristi VADUVA

  Doi maimutzoi arogani, iar folosid un termen mai sus mentionat, amadoi se cred tarzan pana acum erau in jungle diferite, acum au de impartit o portiune de jungla ce se cam suprapune. Prin astfel de atitudine amandoi devin din ce in ce mai penibili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *