You may also like

Blog 2.0 sau ce?
„M-aş cam căra”
Factura fiscala pe bilete?
Scandaluri pe banda rulanta

7 Responses

 1. Asta era articol sau mesaj pentru twitter :)))

  Astia 3 sunt nebuni cu capu, se cearta aiurea in tramvai, tramvai cu care nu mai circula niciunu :))

 2. Nu e pentru twitter. L-am scris pentru ca vreau sa ramana in arhiva.

  Eu inteleg ca unu se crede tarzan si are impresia ca se bate cu o jungla intreaga, dar de data asta eu tin cu jungla. Tarzan nu aplica „legea pumnului” la orice.

 3. Nu. Sub nici o forma. Dar pana la urma Zoso nu a facut nimic iesit din comun. S-a fotografiat langa o masina. 🙂 De cealalta parte, Mircea a scris si el pe blogul „propriu si personal” niste chestii. Amenintarile scrise nu se iau in consideratie.
  Asa scriu si eu „sa vezi ce pumni ti-oi da tizule, de ti se restarteaza pc-ul”. Ma bagi in seama?! 🙂

 4. Aici gresiti. Nu luati de bun tot ce zice Badea, nu e Mesia, asa cum singur spune, trebuie sa faca putina gargara. Trebuie sa iasa in evidenta, a inceput pe stilul asta de mahalagist, il continua, isi face perfect treaba si din punctul asta de vedere e un profesionist. Isi joaca rolul. Ce e atat de greu de observat? Modul in care se exprima l-a facut popular.

 5. Doi maimutzoi arogani, iar folosid un termen mai sus mentionat, amadoi se cred tarzan pana acum erau in jungle diferite, acum au de impartit o portiune de jungla ce se cam suprapune. Prin astfel de atitudine amandoi devin din ce in ce mai penibili.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Conteaza diplomele in Romania?

"Conteaza diplomele in Romania?" asa suna un subiect deschis pe forumul bestjobs.

Închide