16
Iul
2010

Let’s Do it Romania!

Cine stie ce este „Let’s Do it Romania!„??? Banuiesc ca foarte multi oameni din online stiu, dar sunt si foarte multi care nu stiu, care n-au auzit de Let’s Do it Romania! si care n-au habar ce se va intampla pe 25 septembrie

Din cauza unor nesimtiti cu soricul gros, care arunca gunoaiele oriunde, oricum, oricand si de orice natura, cativa tineri s-au decis sa spuna „stop” si pe 25 septembrie doresc sa curete mormanele de gunoi din arealele naturale ale tarii, totul intr-o singură zi….Bun, frumoasa initiativa, dar ei sunt o mana de oameni, iar Romania este destul de mare…Bingo! Trebuie sa ne implicam si noi, toti ceilalti locuitori ai Romaniei…

Let’s Do It, Romania! nu este un proiect eco. Sau cel puţin nu este DOAR un proiect eco. LDIR este în primul rând „cel mai mare proiect de implicare socială”. Este proiectul pe care ar trebui să îl susţii indiferent dacă îţi pasă de mediul înconjurător sau nu. Este un proiect pe care ar trebui să îl susţii dacă îţi pasă de tine sau de cei din jurul tău.

E un proiect prin care vrem să arătăm că implicarea fiecărui om, la nivel individual, contează. Că 3 ore dedicate într-o zi din an pot însemna o ţară curată. Şi vrem ca impactul să fie atât de mare încât măcar 1% din populaţie să-şi schimbe modul de a gândi şi de a acţiona şi să nu mai spună că „o hârtie în plus aruncată pe jos nu contează”, că „un leu în minus donat unui copil bolnav nu se simte” sau că „votul meu oricum nu influenţează rezultatul”.

(extras de pe blog.letsdoitromania.ro)

Acum ca v-am familiarizat putin cu proiectul si ce inseamna Let’s Do it Romania!, va invit sa cititi restul pe site-ul oficial si pe blogul campaniei…Eu pe 25 septembrie dau o mana de ajutor! Tu ce faci? Vrei sa traiesti in mizerie?

You may also like

Secret Party – Sandero serie limitata Orange
Puma Creative Factory Party
Evenimentul 3D al anului!
Life is a Pitch

9 Responses

 1. Pingback : Tweets that mention Let’s Do it Romania! | Blogu` Lu` Sorin -- Topsy.com

 2. ana

  eu stiu de acest proiect si vreau sa particip dar unde gasesc eu inca 4 oameni pentru a forma o echipa? of! va trece 25 sept si n-o sa pot lua parte!

 3. Ana – poti sa intri pe site-ul cu pricina si sa te alaturi unei echipe…Poti sa soliciti mai multe informatii, sigur se vor gasi oameni si pentru echipa ta:)

 4. De ce Let’s do it Romania ……este specific societatii romanesti” ? Pentru ca se pare

  1. Ca o evidenta CLARA a banilor intrati si a banilor iesiti NU EXISTA sau din diverse motive nu este facuta publica- lucru care DA este specific societatii romanesti.

  2. Coordonatorul Echipei Financiar/Fundraising LDIR arunca praf in ochi, pretinzand fie ca nu are timp, fie ca eu am prea mult timp si evita sa dea raspunsul cerut – lucru care DA este specific societatii romanesti.

  3. Coordonatorul Echipei Financiar/Fundraising LDIR trimite bugetul proiectului si un document in Powerpoint (in cadrul caruia pe o pagina scrie ceva de niste sume) cand i se cere un lucru foarte clar: evidenta CLARA a banilor intrati si a banilor iesiti- lucru care DA este specific societatii romanesti.

  4. Coordonatorul Echipa Financiar/Fundraising LDIR intreaba in ce consta sprijinul pe care un sponsor ar putea sa-l ofere? Conteaza? Se pare ca da desi nu ar trebui – lucru care DA este specific societatii romanesti.

  5. Ca pe site-ul proiectului nu exista (desi organizatorii s-au gandit ca poate ar trebui sa apara – CA SA VEZI) extrasul de cont scanat şi copiile tuturor facturilor materialelor şi serviciilor achiziţionate de LDIR, postat bilunar pentru a asigura transparenta – lucru care DA este specific societatii romanesti

  In 25 septembrie voi face curat pentru mine si nu pentru “Let’s do it romania!”

 5. valy

  C0RECT. BRAV0 TUD0RE. ESTE 0 ALTA MET0DA CARE EXISTA DE MULT . HAI SA FACEM CURAT . DAR NU NUMAI IN AFARA , 0 MET0DA DE A STRANGE CEVA F0NDURI CARE SE DUC IN BUZUNARELE SMECHERIL0R . MAJ0RITATEA , 0NG SI ONP SUNT GANDITE PENTRU ASTA . ASA CA VA RUGAM SA SC0ATETI T0TUL LA VEDERE .

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Top 3 laptop-uri multimedia

Va prezint 3 laptop-uri multimedia testate de mine si care m-au impresionat si mi-au placut. Pe locul 3 se afla...

Închide