12
Dec
2013

LG 55EA9800 – televizorul cu ecran curbat şi tehnologia LG WRGB OLED

Pe 11 decembrie 2013, într-un cadru de sărbătoare, LG a lansat televizorul cu ecran curbat OLED (model 55EA9800) în premieră în România şi în Europa de Est. Prin lansarea acestui OLED TV, LG doreşte să stabilească un nou standard pentru următoarea generaţie de televizoare.

03

Având un ecran elegant cu o formă curbată şi propria tehnologie LG WRGB OLED, televizoul cu ecran curbat asigură o calitate excepţională a imaginii şi o experienţă de vizionare captivantă. Cu un design extrem de reușit, televizoul LG OLED cu ecran curbat a fost premiat cu prestigiosul premiu Red Dot: Best of the best şi a fost confirmat de asemenea de către examinatori internaţionali de produse, precum TÜV Rheinland, Intertek şi VDE pentru calitatea extraordinară a imaginii. Televizorul OLED premium LG a fost primul televizor OLED din lume care a primit un certificat THX.

LG 55EA980 este disponibil pe piaţa din România la un preţ recomandat de 9000 EUR, montajul fiind inclus în preţ. Oficialii LG speră să vândă aproximativ 1000 de unităţi în 2014. Specificaţiile tehnice pot fi văzute pe site-ul LG!

De precizat faptul că acest televizor trebuie montat doar pe o măsuţă, LG anunţând că va lansa pe piaţă şi un model cu tehnologia LG WRGB OLED şi ecran drept pentru a putea fi montat pe perete. Vine echipat cu un sistem audio 2+1 de 40 de wati. Televizorul arată foarte bine, imaginea redată este splendidă, iar ecranul curbat este doar o fiţă arătată de LG. Pentru că se poate!

You may also like

Noile modele superioare de televizoare LG oferă opțiuni diferențiate de home entertainment şi noua platformă webOS pentru Smart TV
LG Optimus G lansat în România
LG EA93 cu ecran cinematic
Televizorul perfect pentru familie

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Brazii unicat ajută la educaţia copiilor

Brazii unicat, rezultatul imaginaţiei şi spiritului creator al designerilor români, au fost prezentaţi pe 26 noiembrie în premieră în cadrul...

Închide