2
Mar
2012

LG a scos un încărcător wireless sub formă de stand

LG a prezentat cel mai recent încărcător wireless, model WCD-800, în cadrul Mobile World Congress (MWC) 2012. Noul WCD-800 a fost creat în formă de stand pentru a permite poziţionarea verticală a telefonului pentru apeluri video şi trimiterea de mesaje text sau poziţionarea orizontală pentru vizionarea programelor TV sau a filmelor HD în timpul încărcării.

Noul încărcător LG elimină şi inconvenientele cablului care trebuie introdus în telefon pentru încărcare. Cu noul LG WCD-800, încărcarea se face prin poziţionarea telefonului în suportul cu o lăţime de doar 75.8 mm. Surpafaţa pentru încărcare este dublă comparativ cu încărcătorul wireless LG anterior, model WCP-700.

Folosing inducţia electromagnetică, LG WCD-800 foloseşte curentul electric produs de câmpurile magnetice ale bobinelor electrice poziţionate sub încărcător. Oferind un confort sporit de utilizare, LG WCD-800 are aceeaşi eficienţă şi eficacitate ca şi încărcătoarele convenţionale cu fir.

Încărcătorul wireless LG este compatibil cu toate device-urile care respectă standardul Qi al Wireless Power Consortium (WPC), standardul global pentru tehnologia wireless.

You may also like

Noile modele superioare de televizoare LG oferă opțiuni diferențiate de home entertainment şi noua platformă webOS pentru Smart TV
LG 55EA9800 – televizorul cu ecran curbat şi tehnologia LG WRGB OLED
LG Optimus G lansat în România
LG EA93 cu ecran cinematic

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Despicable Me 2 – official teaser trailer (2013)

Cine a văzut Despicable Me? Bun, deci vă mai aduceţi aminte de armata de roboţei mici, galbeni şi gălăgioşi? Iată...

Închide